La 56 de ani, a suferit un accident vascular cerebral (AVC)

 La 56 de ani, a suferit un accident vascular cerebral (AVC)
La 56 de ani, a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Partea stângă a corpului i-a paralizat. După operație, putea doar să stea pe marginea patului, pentru cel mult 2 minute. Nu avea deloc forță, era dependent de ajutorul permanent al unei alte persoane.
După o lună de recuperare medicală în Spitalul Sfantul Sava – Pantelimon Ilfov, pacientul a reușit să devină independent, ceea ce reprezintă un progres extraordinar. Noi reușim în cele mai multe cazuri și suntem tare mândri de succesul în recuperarea pacienților noștri.
Am preluat modelul marilor clinici din străinătate și am dotat Spitalul Sfântul Sava cu echipamente de recuperare medicală inovative, care nu se regăsesc în alte spitale românești. Cu aceste echipamente, care pot fi aduse la patul bolnavului chiar din secția de ATI, adică la câteva ore după operație, recuperarea medicală pasivă începe foarte repede după intervenția chirurgicală cerebrală.
Pentru că fiecare zi contează în recuperarea unui pacient care a suferit AVC!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881