fbpx

Termeni si conditii

Acest site https://spitalulsfantulsava.ro/, denumit in continuare ‚‚site’’ este detinut si administrat de catre firma CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA S.R.L, referita in continuare „CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA S.R.L”, persoana juridica cu sediul social pe strada Cozieni, nr.2, Pantelimon, Ilfov, Romania, cod unic de inregistrare fiscala RO 39643885 , numar de ordine in Registrul Comertului J23/3390/2018.

Orice persoana fizica sau juridica, prezenta pe site, care efectueaza orice fel de actiune se supune Termenilor si Conditiilor prezente pe aceasta pagina.

1. Definitii

Site – Domeniul https://spitalulsfantulsava.ro/ si toate subdomeniile asociate acestuia.

Utilizator – Orice persoana fizica sau juridica ce are acces la continutul pus la dispozitiei prin orice mijloace de catre CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA si acesta.

„Formular de contact” un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre utilizator si CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA prin care utilizatorul transmite intentia sa de a comunica cu aceasta prin intermediul site-ului.

Abonare Newsletter – mijloc prin care utilizatorul transmite catre CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA datele de contact, pe care aceasta sa le foloseasca pentru trasmiterea directa catre utilizator, a diverselor informatii pe care le considera de interes.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Continut – obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

2. Conditii

CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA, nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Informatii personale: cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Legaturi cu alte site-uri – prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Informatiile oferite prin intermediul site-ului – orice persoana care viziteaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing online; solutionarea de catre CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Confidentilitate – CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE SI INGRIJIRI PALIATIVE SFANTUL SAVA va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care o furnizati. Folosim datele dvs, doar daca avem acordul, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Pentru mai multe detalii accesati pagina https://spitalulsfantulsava.ro/ politica-de-confidentialitate/

Revizuire termeni si conditii: 01 Oct 2019

SUNA ACUM
PROGRAMEAZA INTERNARE