Beatrice este o femeie foarte puternică.

 Beatrice este o femeie foarte puternică.

Beatrice este o femeie foarte puternică. Sinceritatea ei cu privire la durerile pe care le resimte trebuie privită ca o dovadă a eforturilor deosebite pe care ea le face pentru a se recupera.

Sigur că nu e ușor să-ți pui în mișcare toate ”rotițele” înțepenite, să știi să-ți ungi toate ”balamalele” așa încât să nu mai scârțâie la orice mică mișcare. Îți trebuie multă voință, oricâtă pricepere am pune noi, terapeuții de la Spitalul Sfantul Sava – Pantelimon Ilfov. Beatrice ne arată tuturor ce înseamnă determinare. Accidentul rutier pe care l-a suferit a fost unul foarte grav, însă recuperarea ei medicală ne dă suficiente motive de optimism.

Felicitări, Beatrice! Abia aștept să te îmbrățișez când vei pleca acasă, pe propriile picioare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881