BOBOCEA MADALINA-GIULIA – recuperare dupa operatie pe creier

 BOBOCEA MADALINA-GIULIA – recuperare dupa operatie pe creier

Madalina Giulia a plecat, dupa douazeci de zile, fericita de propriile ei progrese- mana dreapta, care era imobila, este functionala. Piciorul drept si-a revenit, poate merge fara sprijin si poate sa vorbeasca, ceea ce nu putea aproape de loc.

” Sunt ca o moara stricata! Vorbesc intr-una, ma exprim, vorbesc despre mine, ceea ce inainte, chiar si inainte de operatie, nu o faceam. Eram o timida! Acum?! Nu ma opresc!”- ne-a spus Giulia razand. Mai spune, aratandu-ne, ca mana dreapta, care nu o putea folosi deloc, este refacuta.

Are nevoie de o pauza, de refacere dupa operatia pe creier, dar va reveni.
I
n primul rand va reveni sa multumeasca din nou tuturor celor din spital, asa dupa cum a facut-o deja.

Giulia a muncit enorm. A depus eforturi, plina de ambitie, sa isi revina si sa isi reia viata cotidiana. Considera ca a trait o minune pentru ca a putut sa isi revina asa repede!

Madalina- Giulia Bobocea, de 25 de ani, a avut o malformatie pe creier, din nastere. A fost operata in luna august 2023 si a ramas paralizata pe partea dreapta, centrul vorbirii fiind de asemenea afectat. S-a internat in data de 18 septembrie si s-a externat, dupa 21 de zile- mergand, vorbind, razand!

Este o alta poveste de succes de la Spitalul Sfantul Sava, locul in care cu daruire, profesionalism si horarare invatam pacientii sa mearga, sa vorbeasca si sa devina iar oameni!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881
Update cookies preferences