O simplă hârjoneală cu colegii, a lăsat un tânăr paralizat

 O simplă hârjoneală cu colegii, a lăsat un tânăr paralizat
O simplă hârjoneală cu colegii, a lăsat un tânăr paralizat. A simțit, mai întâi, o durere ușoară la spate. Durerea s-a intensificat, timp de două săptămâni, după care a început să simtă că nu se mai poate baza pe picioare, apoi nici mâinile nu mai aveau putere.
Fiind la muncă în Olanda, a fost trimis la medic acolo și i-a fost prescris paracetamol. Problemele se acutizau, de aceea a plecat în România. I s-au făcut investigații și a fost diagnosticat cu tetrapareză flască. Adică nu mai putea să meargă deloc, nu-și mai putea folosi nici mâinile.
A venit la noi, la Spitalul Sfântul Sava, fără nicio speranță. După o lună și jumătate de recuperare, deja putea să meargă cu cadrul. Apoi, a evoluat într-atât, încât a îngenuncheat pentru a-și cere în căsătorie iubita. Am fost cu toții extrem de emoționați, de parcă am fi fost parte din familia lui.
Aceasta a fost cea mai mare dorință a mea: să creez un spital în care cazurile cele mai grave să fie tratate de specialiști ca și când ar fi membrii propriilor lor familii. Și am reușit! Mulțumesc tuturor celor ce se străduiesc în fiecare zi să facă din Spitalul Sfântul Sava cel mai bun spital de recuperare medicală!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881