KALISZ EUGENIA – recuperare dupa o operatie de proteza de sold

 KALISZ EUGENIA – recuperare dupa o operatie de proteza de sold

D-na Eugenia Kalisz, in varsta de 74 de ani, s-a internat in Spitalul Sfantul Sava in data de 18 septembrie si se externeaza in data de 13 octombrie. A venit pentru recuperare dupa o operatie de proteza de sold din luna august. Nu putea merge fara ajutor, avea durerei mari si probleme de echilibru.

Dupa doar cateva zile, se bucura sa ne arate progresele ei la sala. Dupa doar doua saptamani putea sa mearga singura cu ajutorul unui baston. Energia, buna ei dispozitie, increderea in sine si ambitia au facut din d-na Eugenia un exemplu pentru toti la sala de kinetoterapie, a adus cu sine un suflu optimist. I se spunea sa faca 10 miscari, mai facea 5. I se spunea sa mearga cate 10 minute, ea mai statea 5 minute.

De fapt, imi doresc sa fiu un exemplu! Asa am fost toata viata, inclusiv pentru studentii mei de la Politehnica Bucuresti. Nu conteaza varsta, daca dorim ceva, putem sa realizam. Putem face tot ce ne dorim cu adevarat! Eu voi pleca pe picioarele mele, fara ajutor, fara baston. Imi doresc sa merg singura si voi merge. O sa vedeti!”

Si chiar a reusit!

Dupa trei saptamani, cu o zi inainte de externare, d-na Eugenia merge singura si nu mai are dureri. Si-a cumparat un baston flexibil, cu lumina pentru noapte, in caz ca va avea nevoie de sprijin pe distante lungi sau va obosi. Este extrem de recunoscatoare spitalului si echipei de profesionisti de la Sfantul Sava.

Promite ca va reveni, ‘pe picioarle mele, fara nici un ajutor’, ca sa imbratiseze, din nou, tot personalul.

Va multumim si noi pentru aprecieri, va dorim numai sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

Va asteptam oricand cu dragoste!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881