Un accident la piscină, l-a lăsat pe Petru în starea de a nu-și mai putea mișca nici degetele

 Un accident la piscină, l-a lăsat pe Petru în starea de a nu-și mai putea mișca nici degetele
Un accident la piscină, l-a lăsat pe Petru în starea de a nu-și mai putea mișca nici degetele. Diagnostic: fractură de coloană cervicală. Cei mai mulți au fost sceptici în privința recuperării sale. Îi dădeau o viață întreagă în scaunul rulant. Mai puțin noi, la Spitalul Sfantul Sava – Pantelimon Ilfov!
A ajuns la noi pe targă. După opt luni de #RecuperareMedicala, Petru a plecat acasă zilele trecute, așa cum i-am promis: pe picioarele lui.
M-a chemat să-l conduc eu până la ieșire, tocmai pentru că l-am încurajat mereu, privindu-l în ochi și spunându-i că va merge din nou, iar eu îl voi conduce până la mașină. L-am ținut de braț, ca să-i arăt sprijinul meu complet, oricând va dori și va crede că are nevoie, dar Petru poate merge și singur, susținut doar de un baston.
Și eu, și toți ceilalți colegi de la Spitalul Sfântul Sava suntem bucuroși că Petru a reușit. Fiecare dintre noi a contribuit într-o anumită măsură la victoria lui. I-am asigurat cele mai bune metode de #recuperare, cu cele mai performante echipamente și în cele mai bune condiții de internare. La fel procedăm cu toți pacienții noștri și pentru fiecare în parte trăim aceeași bucurie, ca și în cazul lui Petru.
Mulțumim lui Dumnezeu că, prin noi, face minuni!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881