Adaptez vechea zicală ”Spune-mi cu cine te însoțești, ca să-ți spun cine ești”

 Adaptez vechea zicală ”Spune-mi cu cine te însoțești, ca să-ți spun cine ești”
Adaptez vechea zicală ”Spune-mi cu cine te însoțești, ca să-ți spun cine ești”: mă însoțesc cu pacienții mei, sunt mereu în preajma lor pentru că lângă ei simt că mi-e locul. Ajut cât pot de mult și îmi râde sufletul când văd tineri, care pot să meargă din nou, după ce au ajuns la noi imobilizați complet. Pe ei îi numesc ”copiii mei”. Unii chiar îmi spun ”mamă”, pentru că le-am dat o nouă șansă la viață. De fapt, nu eu le-am dat-o, ci Dumnezeu.
Minunile le face Dumnezeu, prin oameni! Toți colegii mei din Spitalul Sfântul Sava contribuie ca aceste minuni să se înfăptuiască, de la recepționer, până la șoferul de pe ambulanță, de la directorul medical până la terapeuți și apoi până la bucătari. Toți, toți, cu priceperea lor, cu bunătatea lor, cu felul lor de a se comporta cu pacienții! Fiecare gest contează, iar noi punem mare preț pe asta.
Petru este o dovadă că minunile se întâmplă. După un accident la piscină, Petru a avut fractură de coloană cervicală. Nu-și mai mișca nici degetele. După cinci luni de recuperare la noi, la Sfântul Sava iată-ne! Suntem victorioși, dar continuăm! Doamne ajută! Felicitări, Petru!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881