Când și-a văzut fiul mergând, mama lui Petru a început să plângă

 Când și-a văzut fiul mergând, mama lui Petru a început să plângă
Când și-a văzut fiul mergând, mama lui Petru a început să plângă. De fericire, de data aceasta. De durere, a plâns mult, din august încoace, de când Petru și-a frânt coloana cervicală după un plonjon în piscină. Devenise tetraplegic, adică cu toate membrele paralizate.
A avut fracturată coloana cervicală în 2 locuri, cu afectarea măduvii, a suferit intervenții chirurgicale pentru refacere osoasă, dar să meargă și să-și miște din nou mâinile, nimeni nu-i mai dădea șanse.
Evoluția lui Petru este una fantastică, în timp scurt de la internarea în Spitalul Sfântul Sava, de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative. Nu îl vom lăsa până când va merge singur, fără susținere. Este tânăr, are toată viața înainte, nu abandonăm noi din cauza unui accident. Dumnezeu ne ajută să facem minuni prin oameni, iar terapeuții Spitalului Sfântul Sava sunt dovediți a fi cei mai performanți din România.
Noi le oferim echipamentele cele mai noi în domeniu, restul fac ei, cu priceperea lor și cu sprijinul Celui de Sus.
Haide, Petru! Stim că vei reuși!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881