Un pacient paralizat în urma AVC s-a recuperat medical complet în numai două luni de internare în Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov

 Un pacient paralizat în urma AVC s-a recuperat medical complet în numai două luni de internare în Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov

A suferit un accident vascular cerebral (AVC), în primăvară, care-l țintuise la pat, însă acum, Ionel este complet recuperat medical, după numai două luni de internare în Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon.

În luna mai, Ionel a fost dus la Spitalul de Urgență Floreasca București, cu diagnostic AVC. După trei săptămâni, pacientul a fost stabilizat, dar nu putea să vorbească, nu putea să meargă, nici să-și folosească mâinile.

Pentru recuperare medicală, a fost transferat la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, Ilfov.

Când am ajuns aici, pe 7 iunie, eram în stare de inconștiență. Nu mergeam, nu vorbeam, mâinile, foarte slab le mișcam, nu puteam folosi deloc mâna stângă și piciorul stâng. Vorbirea era incoerentă, nu înțelegea nimeni ce spuneam. Nu am cuvinte să spun despre domnii de la kinetoterapie și fizioterapie, cât de bine lucrează și ce profesioniști sunt. Pe data de 2 iulie, am început să mișc mâna și piciorul stângi, iar pe 2 august, iată, sunt recuperat 100%”, povestește, astăzi perfect coerent, Ionel Lepădatu. Merge singur, fără niciun sprijin. În numai două luni de internare la recuperare în Spitalul Sfântul Sava, a învins accidentul vascular ce părea să-l țintuiască la pat pentru tot restul vieții.

Diagnosticul cu care a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Sfântul Sava a fost AVC ischemic în teritoriul carotidian bilateral trombolizat, tetrapareză, necroză cap femural bilateral stadiul ll.

În numai două luni, am reușit să-l punem pe picioare, la propriu, pe domnul Lepădatu. Am ținut să-l predau personal familiei, care era puțin încrezătoare că-l vor mai putea vedea mergând, atunci când l-au adus la noi, la Sfântul Sava. Le-am spus atunci că noi facem minuni. Sunt sigură că nu m-au crezut, dar și-au spus că tatăl și soțul drag merită să încerce. Sunt tare bucuroasă că avem încă un succes remarcabil, însă am convingerea că, pe lângă profesionalismul nostru, suntem ajutați de Dumnezeu: El face minuni, prin mâinile angajaților noștri!”, spune managerul Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov.

Spitalul Sfântul Sava este construit 100% din fonduri private și nu beneficiază de niciun fel de subvenție de la stat. Funcționează de 4 ani, cu cele mai bune rezultate în recuperarea medicală. Tratamentele se fac doar în regim de internare. Are 118 paturi, din care 18 în regim de terapie intensivă, deservite de 180 de angajați – 11 medici specialiști, 40 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 47 de asistenți și 45 de infirmiere. Or, la o concentrare atât de mare de specialiști pentru numărul de internați, atenția acordată pacienților este la cote maxime. În Spitalul Sfântul Sava, se pune accent și pe latura spirituală, pacienții și angajații având la dispoziție servicii religioase și o mică biserică, adusă din Grecia, special pentru Spitalul Sfântul Sava.

Date de contact: Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881