Greva profesorilor i-a provocat un accident vascular cerebral, care l-a paralizat

 Greva profesorilor i-a provocat un accident vascular cerebral, care l-a paralizat

Am suferit un accident vascular cerebral, în timpul grevei. Eu sunt profesor, în Brăila. În primăvară, când era greva profesorilor, am fost la școală, să văd dacă se reiau cursurile, și când am ajuns în stația de tramvai, am simțit un fior pe partea dreaptă. Am ajuns la Urgențe și au constatat că am făcut AVC. Am stat internat în Brăila, până când m-au stabilizat și apoi am venit la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, Ilfov, pentru recuperare medicală. La internare, nu puteam să folosesc nici mâna, nici piciorul afectate. În două luni de recuperare, mâna este aproape total recuperată, iar la picior mai am puțin de lucrat, dar pot să merg singur”, povestește prof. Georgel Drăgan, pacient al Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov.

content-image

Recuperarea medicală după AVC este deosebit de importantă, tratamentul fiind obligatoriu să înceapă cât mai curând posibil, pentru ca pacientul să-și poată recăpăta cât mai mult funcționalitățile pierdute în timpul accidentului vascular. Spitalul Sfântul Sava poate începe recuperarea medicală chiar din salonul de terapie intensivă, având echipamente de ultimă generație, după modelul spitalelor din afara țării, care sunt folosite pasiv, chiar înainte ca pacientul să se poată deplasa la sala de fizioterapie.

Spitalul Sfântul Sava este construit de la zero, în urmă cu 4 ani, doar cu fonduri private și nu beneficiază de niciun fel de subvenție de la stat.

Înregistrează cele mai bune rezultate în recuperarea medicală, datorită eforturilor unei echipe numeroase de terapeuți specializați în recuperare medicală de orice natură.

Tratamentele se fac doar în regim de internare. Spitalul are 118 paturi autorizate, din care 18 în regim de terapie intensivă, deservite de 180 de angajați – 11 medici specialiști, 40 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 47 de asistenți și 45 de infirmiere.

Avem 180 de angajați pentru 100 de pacienți. Toate saloanele sunt monitorizate 24 de ore din 24 prin sistem video intern, atât din camerele de gardă, cât și din cabinetul meu. Absolut toți angajații au obligația, încă de la angajare, să trateze pacienții ca pe membrii propriilor familii. Punem un accent important și pe latura spirituală, pacienții și angajații având la dispoziție servicii religioase și o mică biserică, adusă din Grecia, special pentru Spitalul Sfântul Sava. Eu am convingerea, pe care o afirm cu orice ocazie, că la noi, în Spitalul Sfântul Sava, se întâmplă minuni, pe care Dumnezeu le face prin mâinile oamenilor, ale noastre, ale tuturor angajaților”, declară Alina Ion, fondatoarea si managerul spitalului.

content-image

Date de contact: Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881