La Spitalul Sfântul Sava, se recuperează medical și cele mai grave cazuri de imobilitate post COVID, după AVC sau accidente de muncă și rutiere

 La Spitalul Sfântul Sava, se recuperează medical și cele mai grave cazuri de imobilitate post COVID, după AVC sau accidente de muncă și rutiere

Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative a fost deschis în urmă cu trei ani, în comuna Pantelimon, la doi pași de București. Aici sunt primiți și pacienții cărora niciun alt spital nu le mai dă vreo șansă de recuperare. Echipa este formată din 8 medici de diferite specilități, 30 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 30 de asistenți medicali și 48 de infirmiere și reușesc să obțină rezultate vizibile în mobilitatea pacienților, într-o perioadă scurtă de timp de la internare, de 14 – 28 de zile. Succesul se datorează faptului că specialiștii sunt numeroși pentru cele 108 paturi autorizate ale spitalului, iar atenția pe care o acordă fiecărui pacient în parte este consistentă.

Atunci când pacientul ajunge la Spitalul Sfântul Sava este preluat de către echipa medicală formată din infirmieră, asistent și medic, plus kinetoterapeut, care fac evaluarea completă a pacientului. Pacientul este examinat pe tot corpul. Vedem dacă există leziuni, ce este în neregulă cu funcțiile vitale, îi monitorizăm parametrii vitali, îi facem examen clinic complet, urmărim biletele de externare din trecut și toate documentele medicale, astfel încât să putem crea un diagnostic cât mai complet – dr. Laura Voichin, Spitalul Sfântul Sava.

content-image

Pacienți cu diverse patologii, cu diverse probleme locomotorii, care la externarea din alte spitale nu primeau niciun fel de șansă de recuperare, sunt primiți la Spitalul Sfântul Sava și, după o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp în care au efectuat programele de fizio și kinetoterapie, au ajuns ușor – ușor să plece pe picioare acasă. Este vorba despre cazuri grave de accidente vascular-cerebrale, de paraplegii, tetraplegii, coxartroze, accidente de muncă sau accidente rutiere, complicații post-COVID, care nu trebuie deloc ignorate.

Medicul Laura Voichin spune că atuul Spitalului Sfântul Sava este echipa medicală multidisciplinară. Avem medici de mai multe specialități atât medicale, cât și chirurgicale, astfel încât putem asigura îngrijirea complexă a pacientului. De asemenea, echipa de fizio și kinetoterapie, care reușește să ne completeze astfel încât să ducem la recuperarea fiecărui pacient care ne trece pragul.

content-image

Spitalul Sfântul Sava pune pacienților la dispoziție serviciul de ambulanță atât fără echipaj medical, cât și ambulanță de tip C, pentru pacienții care necesită îngrijiri medicale mai complexe. În spital, există linie de gardă medicală 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, inclusiv în zilele de sărbători legale. Suntem în permanență aici pentru a asigura nevoile pacientului, indiferent de oră, atât medici, cât și personal medical mediu, asistente medicale, infirmiere.

Programul de fizio și kinetoterapie se desfășoară zilnic în cadrul Spitalului Sfântul Sava, sărbătorile legale și zilele de weekend neafectând programul de recuperare al pacienților. Internarea se face în saloane cu 2 sau 3 paturi, în condiții similare hotelurilor, nicidecum spitalelor.

content-image

La Spitalul Sfântul Sava, regula de la care nu se abate niciunul dintre angajați este de a îngriji pacienții ca pe membrii propriei familii. De aceea, la Spitalul Sfântul Sava nu te simți al nimănui, oricât de greu ți-ar fi să faci ceva de unul singur.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

Vezi articolul și pe stiripesurse.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881
Update cookies preferences