Fractura coloanei, cu paralizia membrelor, poate fi recuperată medical cu succes în Spitalul Sfântul Sava

 Fractura coloanei, cu paralizia membrelor, poate fi recuperată medical cu succes în Spitalul Sfântul Sava

Spitalul Sfântul Sava

”Am căzut, mi-am fracturat coloana. M-au operat la Iași. Mâinile le mișcam, picioarele nu le mișcam deloc. Medicii nu mi-au mai dat șanse. Eu am mai avut o operație cervicală în 2001 și atunci am fost paralizat total la pat, timp de 3 luni. Acum, am D8, D9 și D11 fractură de coloană.

Băieții aceștia fac minuni. Nu numai cu mine, cu toate persoanele de aici, cu toți pacienții. Fac minuni. Așa sunt de competenți și de harnici. Își dau silința pentru pacienți. Cu mine e mai complicat, că dacă picioarele mele nu merg și spasmele astea sunt foarte multe, cu sondă, cu pampers… Se mișcă picioarele încontinuu. Trebuie răbdare și ei au răbdare, știu ce să facă.” – Gheorghe Sălăvestru, pacient al Spitalului Sfântul Sava

La Spitalul Sfântul Sava se efectuează, cu internare, RECUPERARE MEDICALĂ NEUROLOGICĂ, POSTOPERATORIE, ORTOPEDICĂ, DUPĂ ATAC VASCULAR CEREBRAL (AVC).

Asistența medicală și monitorizarea pacienților are loc 24 de ore din 24 și 7 zile din 7. Procedurile de recuperare medicală se efectuează fără pauze pentru sărbătorile legale.

În doar trei ani de la înființare, Spitalul Sfântul Sava înregistrează performanțe greu de egalat în domeniul recuperării medicale a persoanelor cu deficiențe majore de mobilitate.

Până la data de 21 martie, Spitalul Sfântul Sava are o promoție, prin care dublează numărul  ședințelor zilnice, programate la internarea pacienților, de kinetoterapie și masaj terapeutic/reflexoterapie. Dacă un pacient are programată câte o ședință zilnică de lucru la sala de kinetoterapie, el va beneficia gratuit de o a doua ședință pe zi.  Astfel, recuperarea medicală se accelerează, iar pacientul va fi și mai motivat.

Spitalul Sfantul Sava oferă următoarele servicii:

– recuperare medicală ortopedică;

– recuperare medicală neurologică;

– recuperare medicală respiratorie;

– recuperare medicală după AVC

Spitalul Sfântul Sava

Echipa de 40 de kinetoterapeuți cu experiență și rezultate deosebite pun în practică programe complexe de gimnastică medicală pentru fiecare pacient în parte, într-o sală ce se numără printre cele mai mari în domeniu, dotată cu cele mai moderne echipamente.

Spitalul Sfântul Sava este un centru medical multidisciplinar, cu o echipă formată din 180 de medici, asistenți medicali, specialiști în kineto și fizioterapie, infirmieri și personal nemedical, care au în responsabilitate 118 paturi avizate.

Fiind un spital ridicat de la zero, condițiile de internare sunt la standarde ridicate, asemănătoare unui hotel de 4*, nicidecum unui spital obișnuit. Numărul atât de mare de specialiști raportat la numărul maxim de pacienți care pot fi internați simultan explică atenția deosebită pe care o primește fiecare persoană internată.

Spitalul Sfântul Sava acordă servicii de recuperare medicală neurologică, după AVC, postoperatorie, ortopedică, post COVID etc. cu internare, în cele mai bune condiții. Cei 40 de specialiști în kinetoterapie și fizioterapiemasaj terapeutic, lucrează cu pacienții din prima zi de internare, fără pauze în weekend sau în sărbătorile legale, astfel încât exercițiile să aibă continuitate și eficiență, iar recuperarea să fie cât mai rapidă posibil, în funcție de tipologie.

Spitalul Sfântul Sava deține peste 70 de echipamente medicale de ultimă generație, precum și o ambulanță tip C, dotată cu aparatură de resuscitare și deservită de un echipaj medical specializat în medicina de urgență și, în curând, va deschide și o secție de terapie intensivă cu 18 paturi.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

 

Vezi articolul si pe stiripesurse.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881