E: contact@spitalulsfantulsava.ro
Tel: 0724.021.090, 0724.338.881

Masaj terapeutic

masaj terapeutic recuperator
masaj terapeutic

Ce este masajul terapeutic?

Masajul terapeutic este o combinație de Masaj de Relaxare și Masaj pentru Terapie, însemnând că vă va relaxa întregul corp, dar, în același timp, veţi lucra unele dintre problemele musculare pe care le întâmpinați. Terapia prin masaj poate, de asemenea, să vă îmbunătățească circulația, ceea ce creşte aportul de oxigen și substanțe nutritive în celulele musculare și ajută la eliminarea deșeurilor sau reducerea endemelor. Aceste efecte circulatorii ale masajului pot fi utile în tratamentul unor afecțiuni inflamatorii, cum ar fi artrita.

Masajul terapeutic vă ajută organismul în numeroase moduri. Masajul poate relaxa țesutul muscular, ceea ce poate conduce la scăderea compresiei articulare și nervoase, la creșterea mobilităţii articulare și elasticităţii musculare. Acest lucru duce de obicei la mai puţină durere şi la o îmbunătăţire a stării generale a organismului. Masajul terapeutic este util aşadar în următoarele afecţiuni:

  • Stres
  • Anxietate
  • Îmbunătăţirea stării generale a organismului
  • Tensiune arterială crescută
  • Artrită
  • Imunitate scăzută
Cum va putem ajuta?

 

CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE ȘI ÎNGRIJIRI PALIATIVE SFÂNTUL SAVA S.R.L.

Judeţul Ilfov, oraş Pantelimon, str. Cozieni nr.2, J 23/3390/2018, CUI 39643885

C.G.R.P. SPITALUL SFÂNTUL SAVA

Spitalul Sf Sava își păstrează activitatea în regim normal și aplicăm cele mai bune măsuri de protecție: procedurile de triaj sunt stricte, măsurile de igienizare sunt drastice, astfel incât spitalul să fie un mediu sigur pentru pacienții noștri și pentru personalul medical.
Personalul medical este testat periodic conform legislației in vigoare.

Începând cu data de 23.04.2020, internăm persoane doar cu testul Real Time PCR negativ realizat cu maxim 48 h înainte de data internării.
Nu realizăm testarea la internare, ci doar la externare cu 48 h înainte.

Vă rugăm să înțelegeți situația dată și să respectați restricțiile aplicate pentru binele pacienților noștri!

Cu stimă,

Echipa Sp. Sf. Sava