Echipamentele inovative de la Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava ajută pacienții paralizați să meargă din nou

 Echipamentele inovative de la Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava ajută pacienții paralizați să meargă din nou

Aflată la muncă în străinătate, Eugenia a suferit o fractură de coloană după ce a căzut dintr-un pom. Din cauza unei vertebre total distruse, a rămas paralizată, imobilizată într-un cărucior.

Când s-a internat în Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon, nu-și simțea deloc picioarele, nu putea pune tălpile pe podea.

După numai o săptămână de recuperare la Sfântul Sava, am simțit o schimbare în bine. Încep să-mi simt picioarele. E adevărat, muncesc pentru asta. Nu mă dau bătută! Sunt sigură că o să merg din nou și o să mă întorc acasă sprijinindu-mă doar în baston. Recomand cu încredere Spitalul Sfântul Sava, pentru că merită. Nu mă așteptam să găsesc astfel de oameni calzi, empatici și profesioniști. Eu am avut experiențe și cu alte spitale, iar aici chiar merită să vii”, spune Eugenia.

Pacienta începe să facă primii pași, cu ajutorul dispozitivelor speciale. Își simte ambele picioare, stă singură, fără sprijin, la marginea patului și se poate transfera în scaunul rulant.

Procedurile de kinetoterapiefizioterapie și masaj terapeutic de la Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov, ajută la recăpătarea și menținerea tonusului muscular pentru pacienții imobilizați la pat. Recuperarea medicală cu internare în Spitalul Sfântul Sava dă rezultate foarte bune, în numeroase cazuri, deoarece pacienții urmează zilnic mai multe tipuri de proceduri, în funcție de diagnostic și de recomandarea medicului.

Cei mai mulți pacienți aduși la Sfântul Sava pe targă, fără posibilitatea de se descurca singuri sub nicio formă, reușesc, în doar câteva săptămâni de terapie să se transfere singuri din pat în scaunul rulant, își pot menține atât poziția așezat, cât și poziția ortostatism, adică să stea în picioare, ajutat de dispozitivele speciale.

Spitalul Sfântul Sava este specializat în recuperare medicală, cu cele mai bune rezultate dovedite. Managementul spitalului a investit major în echipamente performante, inovative, cele mai multe aflate în exclusivitate în acest centru de recuperare sau aduse în premieră în țara noastră. Dotarea  de excepție, împreună cu experiența și profesionalismul personalului, pun pe picioare pacienți considerați irecuperabili.

La Spitalul Sfântul Sava se fac internări pentru recuperare medicală de orice natură – după accidente vascular – cerebrale (AVC), după traumatisme cerebrale și vertebrale, fracturi, orice tip de intervenție chirurgicală.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava Pantelimon – Ilfov ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

0724021090
SUNA ACUM !
0724338881