Cum se poate recupera medical un pacient aproape inert, în numai 2 săptămâni

 Cum se poate recupera medical un pacient aproape inert, în numai 2 săptămâni

Pacientul Silviu s-a internat în Spitalul de Recuperare Medicală Sfantul Sava, din Pantelimon, Ilfov, deosebit de slăbit. La 65 de ani, aproape că nu-și mai putea mișca picioarele și nu putea să stea nici măcar pe marginea patului, în șezut. Avea două diagnostice grave, care-l făceau total dependent de sprijinul celor din jur. Internarea pentru recuperare medicală a avut loc în perioada 12 iulie – 26 iulie. La finalul perioadei de recuperare, pacientul a plecat mergând fără a se susține în cadru sau baston.

DOUĂ SĂPTĂMÂNI ne-au trebuit să-l punem, la propriu, pe picioare. S-a externat de la noi mergând singur. A devenit independent, singura sa ”dependență” rămânând cea față de corset, datorită diagnosticului pe care-l are. Avem specialiști de primă mână în recuperare medicală, dar fără ajutorul lui Dumnezeu, nu am reuși să avem cele mai bune rezultate”, spune managerul și fondatoarea spitalului privat de recuperare medicală, Alina Ion.

content-image

Spitalul Sfântul Sava este construit 100% din fonduri private. Funcționează de 4 ani, cu cele mai bune rezultate în recuperarea medicală, fără niciun fel de subvenție de la stat. Tratamentele de recuperare medicală se fac doar în regim de internare, astfel fiind asigurate zilnic mai multe tipuri de proceduri: kinetoterapiefizioterapiemasaj medical.

Spitalul are 118 paturi, din care 18 în regim de terapie intensivă, deservite de 180 de angajați – 11 medici specialiști, 40 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 47 de asistenți și 45 de infirmiere. Având un număr atât de mare de specialiști pentru numărul de internați, atenția acordată pacienților este la cote maxime.

În Spitalul Sfântul Sava, se dă o mare importanță vindecării spirituale, pacienții și angajații având la dispoziție servicii religioase și o mică biserică, adusă din Grecia, cu regim închis, doar pentru Spitalul Sfântul Sava.

Date de contact: Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava Pantelimon – Ilfov ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

0724021090
SUNA ACUM !
0724338881