Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon NU FUNCȚIONEAZĂ ÎN REGIM DE AZIL

 Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon NU FUNCȚIONEAZĂ ÎN REGIM DE AZIL
Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon
NU FUNCȚIONEAZĂ ÎN REGIM DE AZIL
În contextul azilelor care își maltratează pacienții, se creează confuzii între Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava și o altă instituție, cu același nume, din județul Iași.
Pentru cititorii acestei pagini, facem următoarele precizări:
Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava funcționează în județul Ilfov și NU ARE REGIM DE AZIL
– este un spital 100% privat, care nu a primit și nu primește niciun fel de finanțare publică
– este specializat în recuperare medicală și îngrijiri paliative, cu internare pe durate scurte
– beneficiază de cei mai buni medici și specialiști în recuperare medicală, înregistrând cele mai bune rezultate dovedite
– fondatorii Spitalului Sfântul Sava din Pantelimon nu au nicio legătură cu PSD
Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon acordă o importanță deosebită comunicării cu familiile pacienților internați, dovedind maximă transparență în privința condițiilor de internare și tratament. Fiecare salon și sălile de terapie sunt monitorizate video, atât din camerele de gardă, cât și din biroul managerului Alina Ion.
Desideratul nostru este ca fiecare pacient să fie tratat precum un membru al propriilor noastre familii, aceasta fiind condiția primordială pe care o impunem la angajarea personalului nostru.
Avem 181 angajați pentru un număr de 118 paturi, ceea ce implică o atenție deosebită pe care o acordăm îngrijirii și tratamentului pacienților noștri internați. Avem 11 medici specialiști, 40 de kinetoterapeuți și fizioerapeuți, 47 de asistenți și 45 de infirmiere.
Oricine dorește, poate vizita Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, cu condiția programării la telefon sau prin email. Nu avem nimic de ascuns nimănui. Suntem supuși unor controale riguroase și frecvente din partea tuturor autorităților în domeniu. Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon respectă toate standardele europene, fiind ridicat de la zero în urmă cu doar patru ani, din fonduri 100% private.
Turul virtual poate fi vizionat pe site-ul spitalului, www.spitalulsfantulsava.ro, iar mărturii ale pacienților noștri internați în stadii grave și repuși, la propriu, pe picioare sunt postate pe canalul youtube al Spitalului Sfântul Sava din Pantelimon, cu peste 200 de videoclipuri.
Alina ION, manager Spitalul de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881