Spitalul Sfântul Sava este singurul loc care îmi conferă liniște deplină, când mama are nevoie de îngrijiri

 Spitalul Sfântul Sava este singurul loc care îmi conferă liniște deplină, când mama are nevoie de îngrijiri

Așa ne scrie fiul unei paciente acum, în pragul Sărbătorii Nașterii Domnului.

Când mulți scriu Moșului să le îndeplinească dorințe, noi am primit o scrisoare de mulțumire. O considerăm un frumos dar de Crăciun.

La Spitalul Sfântul Sava, Dumnezeu face minuni prin oameni: echipa noastră este una dintre cele mai competente din țară și, cu siguranță, una care funcționează ca o familie, atât între colegi, cât mai ales în relația cu pacienții.

Am revenit cu încredere la Spitalul Sfântul Sava, ca la o Mecca a celor suferinzi, deoarece oferă siguranță și performanță la cel mai înalt nivel, așa cum rareori găsești la nivel național.

Nu pot să nu remarc personalul înalt calificat, cald și plin de solicitudine, condițiile optime pentru recuperare, calitatea alimentației, temperatura plăcută asigurată, promptitudinea și profesionalismul kineto-terapeuților și a infirmierelor, precum și igiena/măsurile sanitare exigente, adoptate și implementate în context pandemic.

Vă felicit și, totodată, vă mulțumesc pentru tot!

Ați devenit singurul loc care îmi conferă liniște deplină atunci când mama mea se află pe mâinile dumneavoastră binfecătoare.

Dumnezeu să vă aibă în pază!”

content-image

Dorința noastră cea mai de preț este să ne ajutăm pacienții să îndure mai ușor suferința, să plece cât mai mulți acasă pe propriile picioare, oricât de greu ar părea de crezut, să aducem liniște și siguranță familiilor că părinții sau soții ori copiii lor sunt bine îngrijiți și că nu le lipsește nimic.

Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative a fost deschis în urmă cu trei ani, în comuna Pantelimon, la doi pași de București. Aici sunt primiți și pacienții cărora niciun alt spital nu le mai dă vreo șansă de recuperare. Echipa este formată din 8 medici de diferite specialități, 40 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 30 de asistenți medicali și 48 de infirmiere și reușesc să obțină rezultate vizibile în mobilitatea pacienților, într-o perioadă scurtă de timp de la internare, de 14 – 28 de zile. Este vorba despre cazuri grave de accidente vascular-cerebrale, de paraplegii, tetraplegii, coxartroze, accidente de muncă sau accidente rutiere, complicații post-COVID, care nu trebuie deloc ignorate. Succesul se datorează faptului că specialiștii sunt numeroși pentru cele 108 paturi autorizate ale spitalului, iar atenția pe care o acordă fiecărui pacient în parte este consistentă.

Atuul Spitalului Sfântul Sava este echipa medicală multidisciplinară: medici de mai multe specialități, care asigură îngrijirea complexă a pacienților. Echipa de fizio și kinetoterapie, care reușește să completeze efortul medicilor, astfel încât să se obțină recuperarea fiecărui pacient care ne trece pragul.

content-image

Spitalul Sfântul Sava asigură recuperare medicală cu internare, precum și îngrijiri paliative, în condiții excelente. Centrul pune pacienților la dispoziție serviciul de ambulanță atât fără echipaj medical, cât și ambulanță de tip C, pentru pacienții care necesită îngrijiri medicale mai complexe. În spital, există linie de gardă medicală 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, inclusiv în zilele de sărbători legale. Suntem în permanență aici pentru a asigura nevoile pacientului, indiferent de oră, atât medici, cât și personal medical mediu, asistente medicale, infirmiere.

Programul de fizio și kinetoterapie se desfășoară zilnic în cadrul Spitalului Sfântul Sava, sărbătorile legale și zilele de weekend neafectând programul de recuperare al pacienților. Internarea se face în saloane cu 2 sau 3 paturi, în condiții similare hotelurilor, nicidecum spitalelor.

La Spitalul Sfântul Sava, regula de la care nu se abate niciunul dintre angajați este de a îngriji pacienții ca pe membrii propriei familii. De aceea, la Spitalul Sfântul Sava nu te simți al nimănui, oricât de greu ți-ar fi să faci ceva de unul singur.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

Vezi articolul si aici.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881