Recuperare medicală în Spitalul Sfântul Sava

 Recuperare medicală în Spitalul Sfântul Sava

Spitalul Sfântul Sava are cea mai mare echipă de specialiști în recuperare medicală: 30 de kinetoterapeuți si fizioterapeuți, 8 medici specialiști, 30 de asistenți medicali și 48 de infirmiere. Cele peste 70 de echipamente utilizate în tratament sunt de ultimă generație, unele dintre ele fiind unice în România.

Terapia durerii se aplică la Spitalul Sfântul Sava în mod frecvent, în special pacienților care au nevoie de îngrijiri paliative. Toate tratamentele se asigură în regim de spitalizare continuă, cu asistență medicală 24/7. Tehnicile speciale și tehnologiile ultramoderne aplicate după un plan de tratament complex oferă pacienților Spitalului Sfântul Sava o probabilitate extrem de ridicată de recuperare medicală.

Internarea pacienților se face în saloane cu 2 sau 3 paturi, în condițiile unui hotel de lux. Se recoltează analize medicale la internare și în dinamică (la nevoie). Sunt monitorizați parametrii vitali (2/zi sau la nevoie – TA, AV, SPO2, temperatura). Se execută manevre terapeutice pentru evitarea complicațiilor pulmonare și a escarelor.

Masajul terapeutic și procedurile de fizioterapie și kinetoterapie sunt atuul Spitalului Sfântul Sava, ca și reducerea durerii prin metode specifice.

Pacienții internați pot beneficia de reflexoterapie, ionizări, electroterapie cu curent Trabert, electroterapie cu curent galvanic, electroterapie cu curent diadinamic, terapie ultrasunet, laserterapie, magnetoterapie, regenerator TECAR, electroterapie cu curenți stereodinamici, electroterapie cu curenți de înaltă frecvență, electroterapie skanlab, rahastim electrostimulator, termoterapie și terapie cu lumina Bioptron (aplicare lampă terapeutică).

Se realizează ședințe de reeducare a mersului, folosind scări profesionale, de reeducare a deglutiției (a înghițirii) fără kit, aplicații de parafină. Se folosesc bicicleta profesională statică și dinamică, banda titanium-nativ sport, spaliere, mingi ortopedice, gantere, roata marinărească (pentru umăr), scripetoterapia, Kinetec/Fiziotec, Thera Trainer și multe altele.

Vezi articolul complet pe www.stiripesurse.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881