fbpx

Spitalul Sfantul Sava, centru medical pentru Ingrijiri Paliative, Geriatrie si Recuperare Medicala

Centrul nostru ofera servicii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Serviciile medicale pentru Geriatrie, Recuperare Medicala si Ingrijiri Paliative sunt oferite de catre un personal medical experimentat, intelegator si mereu aproape de pacient.

Aparatura medicala pentru recuperare este noua si moderna, iar cei aflati in convalescenta vor avea parte de o recuperare medicala eficienta. Facilitati: lift si bucatarie proprie, cu meniu adaptat necesitatilor pacientilor cu nevoi speciale. 

Oferim tot ce e mai bun pacientilor

Servicii

Avem datoria morala de a oferi tot ce e mai bun parintilor nostri. Fie ca discutam despre recuperare medicala ori ingrijiri paliative, tot timpul si dedicarea noastra vin in intampinarea nevoilor lor.

Recuperare Medicala

Cu internare sau in regim ambulatoriu, echipa Sfantul Sava este renumita pentru succesul sau in cele mai dificile cazuri de recuperare medicala.

Kinetoterapie Fizioterapie

Tehnici si tehnologii ultramoderne, cu probabilitate extrem de ridicata de recuperare medicala, plan de tratament complex.

Ingrijiri Paliative

Servicii dedicate pacientilor cu boli incurabile, pentru care alinarea durerii, confortul si un mediu care sa raspunda necesitatilor zilnici este esential.

Geriatrie

Ingrijirea batranilor este o stiinta pe care specialistii nostri o stapanesc si o aprofundeaza si de zi, astfel incat sa vina in intampinarea dumneavoastra.

Asistenta medicala 24/7

Servicii oferite cu si fara internare

Echipa medicala

Aproape 150 de oameni in sprijinul dumneavoastra si al celor dragi, zi de zi, non-stop.

Laborator de analize

Monitorizare atenta a persoanelor internate, analize de baza in mod regulat sau la nevoie.

Cabinete medicale

Dispunem de spatiul si de tehnologia necesare pentru a satisface o gama larga de consultatii si controale.

Servicii la pat

Dispunem de saloane cu 2 paturi, garantam intimitatea si oferim servicii si persoanelor imobilizate.

Masaj terapeutic

Tehnici complexe de masaj menite sa relaxeze, dar si sa aiba o componenta activa in recuperare.

Spitalizare de zi

NOU! Dispunem de o zona dedicata pentru consultatii si plan de tratament fara internare.

Testimoniale

Oana Pelea
Oana Pelea
Read More
Un loc exceptional. O echipa exceptionala. Felicitari, Alina Ion pentru acest loc minunat. Un loc unde indiferent de boala sau varsta esti tratat cu iubire, cu atentie si ti se acorda ingrijire la cele mai inalte standarde. E un miracol ca exista un astfel de loc in Romania. Recomand din tot sufletul!
Nadina Rosentuler-Barnatan
Nadina Rosentuler-Barnatan
Read More
Un centru de excelenta, dotat la standarde extrem de inalte, cu personal competent, implicat si plin de suflet. O oaza de eleganta, bunatate si speranta. Fondatoarea centrului, Alina Ion, e un om incredibil, cu har si inima de inger.
Delia Caciulescu Raut
Delia Caciulescu Raut
Read More
Oameni deosebiti plini de empatie si grije fata de pacienti. Asa ar trebui sa fie toate centrele pentru batrani din Romania. Sa le acorde celor in nevoie nu numai ingrijirea fizica necesara care in cadrul centrului este exemplara, dar si suportul psihic pentru a se simti OAMENI nu povara. Va multumesc din suflet!
Raluca Vlasceanu
Raluca Vlasceanu
Read More
Buna ziua! Am ajuns cu mama, care la mijlocul lui octombrie 2018 a suferit un puternic accident vascular ischemic. Am fost bucurosi sa gasim in acest centru sali de recuperare fizica corespunzator dotate, sala de fizioterapie si masaj. Multumesc conducerii centrului pentru competenta, promptitudine, pentru valoarea umana de care dati dovada - atat de importanta pentru cei suferinzi!
Daniela Dorobantu
Daniela Dorobantu
Read More
Prin profesionalismul, dedicatia si implicarea personalului centrului, condus de un om cu calitati rare, doamna Alina Ion, ma mai pot bucura de prezenta celor doi oameni minunati si atat de iubiti din viata mea, parintii mei. Aici Minunile chiar exista! Multumesc intregii echipe pentru devotamentul demonstrat!
Adi Mohora
Adi Mohora
Read More
Perseverenta, rabdare si multa compasiune. Felicitari pentru tot ceea ce ati gandit cu mintea si sufletul pentru cei care intr-un moment al vietii devin neputinciosi. Sora mea are parte de cele mai bune servicii medicale si pentru asta, va multumesc!!
Lavinia Cristina Serban
Lavinia Cristina Serban
Read More
Bunica mea este cazata in acest centrul si pot spune ca excelenta este la ea acasa. Felicitari si sa ramaneti asa!
Tom Barnatan
Tom Barnatan
Read More
Un spital unic in tara, cu conditii, management si personal cum nu am mai intalnit, preluand cazurile cele mai grave si mai complexe. Din cate stiu eu, este singurul centru de paliatie la standarde occidentale din Romania. Iar centrul de recuperare are rezultate exceptionale. Tineti-o tot asa!
Ciotlos Laura
Ciotlos Laura
Read More
Odata ce treci pragul acestui centru iti dai seama cat de multe ai avut de castigat. Va respect pentru tot ajutorul oferit. Nu am cuvinte sa va multumesc indeajuns pentru daruirea si generozitatea voastra!
Tamara Constanta
Tamara Constanta
Read More
Standarde ridicate, profesionalism, oameni minunatii....am ramas fara cuvinte. Este de nota 10.
Cristina Niculescu
Cristina Niculescu
Read More
Imediat ce am trecut pragul spitalului am stiut ca vom gasi solutii pentru mama mea. La 2 luni dupa ce am adus-o cu ambulanta, poate merge singura, este independenta, maninca si si-a recapatat pofta de viata. Multumim echipei, medici, asistente, kinetoterapeuti, infirmiere. Tot respectul conducerii, oameni dedicati, pasionati si cu suflet mare !
Florin Popescu
Florin Popescu
Read More
Ce am vazut aici nu am intalnit in nici un camin din tara, singura comparatie pe care o pot face fiind doar cu cele vazute de mine in strainatate. Conditiile de cazare, aparatura ultra-moderna de recuperare, echipa de medici, asistenti, fizio- si kineto-terapeuti, infirmieri, care daruieste caldura sufleteasca celor in nevoie, sunt suficiente pentru a califica tot ce am vazut cu nota "10". Ferice de cei care au avut acest noroc!
Mihaela Dragomirescu
Mihaela Dragomirescu
Read More
Apreciez in mod deosebit munca si dedicatia intregului personal in recuperarea pacientilor,dar mai ales caldura sufleteasca si atentia pe care acestia o au pentru fiecare pacient.Clinica dispune de un echipament ultramodern, un ambient calduros si oameni cu suflete mari.
Angi Stanciu
Angi Stanciu
Read More
Intr-o zi, tatal meu de 75 ani, a cazut si nu s-a mai putut ridica. Intr-o saptamana ajunsesem sa ma trezesc noaptea sa vad daca mai traieste. Nu mai manca, nu se putea misca absolut deloc. Acum, dupa 5 saptamani, merge singur, are un tonus bun, este optimist si face glume. Sunt recunoscatoare ca exista un astfel de Centru si la noi in tara! Multumesc!
Gabriel Saftescu
Gabriel Saftescu
Read More
Cand pui suflet in ceea ce faci - construiesti "O tara ca afara". Ar trebui ca acest centru sa devina studiu de caz/centru de excelenta pentru sistemul de sanatate autohton.
Previous
Next
SUNA ACUM
PROGRAMEAZA INTERNARE