E: contact@spitalulsfantulsava.ro
Tel: 0724.021.090, 0724.338.881

Despre noi

Despre noi

Centrul Medical de Geriatrie, Recuperare medicala și Îngrijiri Paliative Sfântul Sava

Fie că vorbim despre Recuperare Medicală, Geriatrie sau Îngrijiri Paliative, la Centru medical Sfântul Sava din Pantelimon, pacienții vor avea parte de cele mai bune tratamente, de cel mai bun personal medical, dar cel mai important, un tratament uman, înțelegere și cineva mereu alături să-i asculte.

Oferim tot ce e mai bun pacienților

Avem datoria morală de a oferi tot ce e mai bun părinților noștri, căci, fără sacrificiile lor, nu am fi fost astăzi ceea ce suntem. Finalul drumului lor trebuie să fie lin, fără suferințe, fără dureri, vegheat cu blândețe și înțelegere pentru problemele pe care le au. Sunt valorile noastre călăuzitoare.

Servicii medicale 24 din 24 și 7 din 7

Centrul nostru oferă servicii medicale 24 din 24 și 7 din 7, cazare de lux și 3 mese incluse, pentru pacienți adulți de toate vârstele, din orice localitate din țară sau din străinătate și indiferent de stadiul bolii.

Serviciile medicale pentru Geriatrie, Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative sunt oferite de către un personal medical experimentat, întelegător și mereu aproape de pacient.

Aparatura medicală pentru recuperare este nouă și modernă, iar cei aflați în covalescența vor avea parte de o recuperare medicală eficientă.

Cazare la standardele cele mai inalte

Am încercat să avem o abordare diferită și am reușit. Am mobilat și dotat camerele cu tot ce este necesar, pentru ca pacienții noștri să se simtă ca într-o vacanță, să nu le lipsească nimic din confortul ridicat la nivel de răsfăț.

Centrul Medical este o clădire dispusă pe trei niveluri, având saloane personalizate. Este dotat cu cele mai moderne facilități de cazare și tratament, cu aparatură de ultimă generație și personal medical specializat.

Centrul dispune de 3 ambulanțe autorizate pentru transportul pacienților. Are bucătărie proprie, cu doi maeștri bucătari și două ajutoare de bucătărie.

DE CE FACEM ASTA?

Pentru că avem ani de experiență în îngrijirea la domiciliu a bolnavilor în faza terminale și a vârstnicilor. Pentru că plângeam după fiecare dramă în fața căreia deveneam neputincioși. Pentru că avem convingerea că unii dintre seniorii noștri o vor duce mai bine lângă noi decât abandonați în propriile case. Pentru că am demonstrat că reușim să redăm mobilitatea după ani de zile. Pentru că iubim oamenii și-l iubim pe Dumnezeu.

Clienti multumiti

Recenzii

Dacă statul ar face cât a făcut Alina Ion înclusiv cu acest Centru - cel puțin unul în fiecare județ dacă ar face, România ar fi astăzi o țară sănătoasă la cap, dar și la suflet și la trup în același timp. Căutați să o cunoașteți voi personal ca să puteți înțelege mai bine care este adevărul din spatele cuvintelor.

Razvan Marian Durlan

Un centru de excelenta, dotat la standarde extrem de inalte, cu personal competent, implicat si plin de suflet. O oaza de eleganta, bunatate si speranta. Fondatoarea centrului, Alina Ion, e un om incredibil, cu har si inima de inger.

Nadina Rosentuler-Barnatan

Oameni deosebiti plini de empatie si grije fata de pacienti. Nu am cuvinte sa imi exprim recunostiinta fata de acest centru si Dna Alina Ion care este trup si suflet cu centrul. Asa ar trebui sa fie toate centrele pentru batrani din Romania. Sa le acorde celor in nevoie nu numai ingrijirea fizica necesara care in cadrul centrului este exemplara, dar si suportul psihic pentru a se simti OAMENI nu povara. Va multumesc din suflet!

Delia Caciulescu Raut

Cum va putem ajuta?