Recuperare medicală complexă, în regim de internare, și îngrijiri paliative la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon

 Recuperare medicală complexă, în regim de internare, și îngrijiri paliative la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon

Spitalul de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative Sfântul Sava din Pantelimon este recomandat de mulți medici chirurgi pacienților care au suferit intervenții chirurgicale de orice tip. Sfântul Sava este centrul cu cele mai bune rezultate dovedite în timp, fiind dotat cu echipamente de ultimă generație și având o echipă medicală specializată în recuperare medicală și paliație.

Asistența medicală și monitorizarea pacienților are loc 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, în regim de internare, pentru RECUPERARE MEDICALĂ NEUROLOGICĂ, POSTOPERATORIE, ORTOPEDICĂ, DUPĂ ATAC VASCULAR CEREBRAL (AVC).

Echipa de fizioterapeuți și kinetoterapeuți cu experiență și rezultate deosebite pun în practică programe ample de gimnastică medicală pentru fiecare pacient în parte, într-o sală ce se numără printre cele mai mari din țară, dotată cu echipamente dintre cele mai moderne și inovative în domeniu.

content-image

Spitalul Sfântul Sava este un centru medical multidisciplinar, cu o echipă formată din 180 de medici, asistenți medicali, specialiști în kineto și fizioterapie, infirmieri și personal nemedical. Are 118 paturi avizate, ambulanțe de transport pacienți și una  de tip C, dotată cu echipamente și personal specializat pe intervenții de urgență și resuscitare. De curând, a deschis și o secție cu 18 paturi, de monitorizare permanentă a funcțiilor vitale, în regim ATI. Aici pot fi internați pacienți la scurt timp după operații complexe, fără riscuri de contaminare cu bacterii intraspitalicești.

Fiind un spital nou, construit de la zero, condițiile de internare sunt la standarde ridicate, asemănătoare unui hotel de 4*. Numărul mare de specialiști raportat la numărul maxim de pacienți care pot fi internați simultan explică atenția deosebită pe care o primește fiecare persoană internată.

În secția de paliație, Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative din Pantelimon (Ilfov) asigură asistență medicală și monitorizare 24/7 bolnavilor oncologici sau cu alte afecțiuni grave, în faze terminale. Îngrijirile paliative se desfășoară în saloane cu 2 sau 3 paturi.

Spitalul Sfântul Sava acordă servicii de recuperare medicală neurologică, după AVC, postoperatorie, ortopedică, post COVID etc. cu internare, în cele mai bune condiții. Cei 40 de specialiști în kinetoterapie și fizioterapiemasaj terapeutic, lucrează cu pacienții din prima zi de internare, fără pauze în weekend sau în sărbătorile legale, astfel încât exercițiile să aibă continuitate și eficiență, iar recuperarea să fie cât mai rapidă posibil, în funcție de tipologie.

content-image

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

http://relansare.spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881
Update cookies preferences