Nu credeam că în țara noastră există un asemenea spital

 Nu credeam că în țara noastră există un asemenea spital

Pentru serviciile ireproșabile, din toate punctele de vedere și grija pentru pacienți, nota 10! Nici nu am crezut că se poate așa ceva la noi în țară. Totul este impecabil, din punctul nostru de vedere. Nu avem cuvinte pentru mulțumiri. Cuvintele sunt de prisos”.

Scrisoarea aceasta a fost scrisă la externarea din Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon, în ziua de Crăciun, când nu e loc pentru vorbe-n vânt, ci doar pentru sinceră recunoștință, atunci când un membru al familiei se simte bine, după o perioadă grea de suferință.

Spitalul Sfântul Sava este specializat în recuperare medicală și îngrijiri paliative. Serviciile se asigură prin internare, cu asistență medicală 24 de ore din 24. Centrul medical are cea mai mare sală de fizioterapie, iar sala de kinetoterapie are cele mai noi și performante echipamente de recuperare medicală. Deține și o secție de supraveghere permanentă a funcțiilor vitale, tip ATI, unde pacienții pot fi aduși la 48 de ore după orice tip de intervenție chirurgicală. Nu există riscuri de contaminare cu nosocomiale, datorită faptului că spitalul este nou, construit de la zero, cu toate exigențele europene în materie respectate.

content-image

Când trebuie începută recuperarea medicală

Specialiștii recomandă începerea kinetoterapiei imediat după ce a fost îndepărtat aparatul ghipsat, în caz de fractură, sau la 48 de ore după orice tip de intervenție chirurgicală.

Spitalul Sfântul Sava deține echipamente inovative de recuperare medicală la patul bolnavului, încă din secția de terapie intensivă. Orice imobilizare atrofiază musculatura și recuperarea devine mai dificilă.

Preluând modelul clinicilor de prestigiu, Spitalul Sfântul Sava a achiziționat aparate de recuperare medicală ce pot fi folosite în secția de terapie intensivă, astfel folosind la maximum potențialul organismului în a se recupera, la scurt timp după operație, dar fără niciun efort fizic din partea pacientului, ci folosind impulsuri electrice. În secția cu 18 paturi tip ATI, specialiștii Spitalului Sfântul Sava aplică metode noi, care nu se mai întâlnesc în niciun alt spital din România.

Tipuri de recuperare medicală aplicată

În Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, se efectuează orice tip de recuperare medicală – recuperare neurologicărecuperare respiratorierecuperare după AVC sau recuperare ortopedică, după orice tip de operații. Acest centru medical este cunoscut pentru cele mai bune recultate dovedite în recuperare medicală, care conține planuri de tratament atât din specialitatea de kinetoterapie, cât și de fizioterapiemasaj terapeutic, dar și multe alte tratamente ce nu țin exclusiv de aparatul locomotor.

La Spitalul Sfântul Sava, recuperarea medicală se face cu internare în saloane cu 2 sau 3 paturi. Fiecare salon este conectat la instalația de oxigen, are baie proprie, adaptată nevoilor pacienților cu deficiențe majore locomotorii și este supravegheat video din camerele de gardă, astfel încât în orice moment, pacienții aflați în dificultate sau care au nevoie de ajutor, să fie observați și sprijiniți imediat.

Condițiile de internare sunt superlative. Specialiștii recomandă recuperarea medicală cu internare deoarece, în acest fel, pacienții pot executa mai ușor exercițiile fizice și procedurile fizioterapeutice, chiar de mai multe ori în aceeași zi, fără a mai face efortul de a se deplasa de la domiciliu la cabinet și fără disconfortul creat de diferența de temperatură.

În spitalul de recuperare Sfântul Sava, pacienții sunt tratați cu deosebită atenție, personalul având obligația de a le asigura tot confortul.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

content-image

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881