M-am trezit cu dureri puternice de spate și abdominale. După o jumătate de oră, nu-mi mai simțeam corpul de la brâu în jos

 M-am trezit cu dureri puternice de spate și abdominale. După o jumătate de oră, nu-mi mai simțeam corpul de la brâu în jos

Durerile acute de spate, apărute din senin, și însoțite de dureri abdominale puternice pot fi simptomele unei leziuni ale măduvei spinării, care te poate lăsa paralizat în foarte scurt timp.

M-am trezit dimineața și m-am dus la baie. Imediat am simțit dureri foarte puternice de spate. Aproape că am căzut din picioare de durere. A venit soția mea și m-a ajutat să mă întind în pat. Apoi, m-au luat niște dureri abdominale, tot atât de puternice cum erau cele de spate. Cam după o jumătate de oră, cu toate aceste dureri, am observat că nu-mi mai simt corpul de la brâu în jos. Aveam impresia că am picioarele umflate, dar nu mai simțeam nimic. Soția a chemat salvarea și am ajuns la spital, unde am fost operat de urgență pe coloană” –  Ion Pop, pacient al Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava.

După operație, medicul chirurg i-a recomandat pacientului recuperare medicală la Spitalul Sfântul Sava.

Mi-a spus că acolo nu aveau condiții, mai trebuia să aștept o lună până să intru la recuperare. Aici, toți sunt foarte buni, foarte cooperanți, nu am ce să reproșez”, spune dl Pop.

La Spitalul Sfântul Sava, recuperarea medicală poate începe și la doar câteva zile după operație, indiferent de vârsta pacientului. Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava a preluat modelul de la marile clinici din străinătate, anume de a începe procedurile de recuperare a pacienților încă din salonul de terapie intensivă.

Spitalul Sfântul Sava deține o secție tip ATI, cu 18 paturi cu monitoare specifice, în care pacienții se pot interna pentru recuperare medicală la 48 de ore după intervențiile chirurgicale. Echipamentele de ultimă generație ale Spitalului Sfântul Sava permit efectuarea recuperării medicale pasive, fără niciun efort fizic din partea pacientului aflat încă în patul ATI. Această recuperare medicală timpurie dă șanse mari de succes în refacerea pacientului.

Cu echipamente medicale de ultimă generație, cu o echipă numeroasă de peste 40 de specialiști în fizioterapie și kinetoterapie, și în condiții optime de internare, cu mai multe ședințe de recuperare medicală pe zi, centrul medical are cele mai bune  rezultate în orice tip de recuperare medicală, dovedite.

Spitalul Sfântul Sava este specializat în recuperare medicală cu internare. Are saloane cu 2 sau 3 paturi și deține peste 100 de echipamente medicale de ultimă generație, la care se adaugă o ambulanță tip C, cu echipamente de resuscitare și terapie intensivă. 

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro   

https://spitalulsfantulsava.ro/  

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/  

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/ 

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava Pantelimon – Ilfov ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

0724021090
SUNA ACUM !
0724338881