Echipamente de ultimă generație în recuperarea medicală, aduse la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon

 Echipamente de ultimă generație în recuperarea medicală, aduse la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon

Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov, a achiziționat noi echipamente, de ultimă generație, pe care le pune la dispoziția pacienților internați pentru recuperare de orice natură.

Unul dintre echipamente – Thera Trainer Tigo, va fi utilizat în terapii pentru scleroză, distrofie musculară, accident vascular cerebral, leziuni spinale, leziuni ale capului, tulburări reumatismale, boala Parkinson, paraplegie, tetraplegie, tulburări ortopedice, terapie postoperatorie și afecțiuni neurologice.

Spitalul Sfântul Sava are acum 8 astfel de echipamente, așa încât să poată lucra simultan cu mai mulți pacienți, astfel încât să scadă timpul dedicat pentru acest tip de terapie și, implicit, să crească eficiența pe durata internării.

Celălalt model de echipament, din noua serie Gymna 400, este dotat cu un sistem de terapie ghidată, care ajută terapeutul în alegerea celui mai bun tratament pentru fiecare pacient, în funcție de diagnostic,  pentru a obține rezultate cât mai bune. Spitalul Sfântul Sava deține acum două astfel de echipamente de electroterapie, care sunt folosite pentru ameliorarea durerii, repararea țesuturilor și stimularea musculară prin aplicarea electroterapiei, ultrasunetelor, terapiei combinate sau terapiei cu laser.

content-image

La Spitalul Sfântul Sava, dorim să ajutăm cât mai mulți pacienți, iar procesul lor de recuperare să fie cât mai scurtNe interesează ca pacienții să se externeze cât mai repede, dar cu rezultate optime. Înainte de a achiziționa un echipament medical, merg personal în spitale din Uniunea Europeană, unde acest echipament este folosit, discut cu specialiștii care îl folosesc, îl văd cum funcționează și mă interesez care este evoluția pacienților. Abia apoi fac investiția pentru Spitalul Sfântul Sava. În prezent, avem cele mai bune rezultate dovedite în recuperarea medicală. Acestea se datorează echipei de specialiști de top pe care îi avem – 40 de kinetoterapeuți și fizioerapeuți, 11 medici specialiști, 47 de asistenți și 45 de infirmiere. Având în vedere că avem 180 de angajați specializați în îngrijirea bolnavului pentru 118 paturi, cât este capacitatea Spitalului Sfântul Sava, atenția pe care o primește fiecare pacient este la limite superioare. Așa explicăm succesul în recuperare medicală”, afirmă Alina Ion, manager și fondatoare a Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov.

content-image

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881