Din cauza unei semipareze, nu putea ridica deloc piciorul pentru a merge. Recuperarea medicală de la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, a dat rezultate din primele zile

 Din cauza unei semipareze, nu putea ridica deloc piciorul pentru a merge. Recuperarea medicală de la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, a dat rezultate din primele zile

Am o semipareză pe partea stângă. Am căzut și două luni nu am mai putut să merg. Din această cauză, mi s-au atrofiat și mușchii de la piciorul drept. Nu mai puteam să ridic deloc laba piciorului de pe sol, să merg. Am venit la Spitalul Sfântul Sava, aflând despre el de pe internet. Rezultatele se văd și chiar din primele zile am simțit evoluția, când am început să fac câte o jumătate de pas”, povestește pacienta Mărioara Ciocan, internată pentru recuperare medicală la Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon.

La Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava, pacienții urmează programe complexe de recuperare medicală, în regim de internare, cu mai multe proceduri de fizioterapiekinetoterapie și masaj terapeutic pe zi.

Specialiștii recomandă regimul cu internare deoarece pentru pacienți este mult mai bine să rămână la aceeași temperatură ambiantă între proceduri și să nu ajungă deja obosiți de pe drum în sala de recuperare medicală. În spital, efortul este canalizat spre exercițiile fizice de recuperare, fără a pierde energie pentru transportul pacienților de la domiciliu la sala de kinetoterapie și fără a avea timpi morți în săli de așteptare. Imediat după proceduri, pacienții sunt transferați în saloane, la odihnă, în condiții excelente, după câteva ore, urmând alte tratamente.

Spitalul Sfântul Sava funcționează de patru ani, în Pantelimon, Ilfov, cu cele mai bune rezultate dovedite în recuperare medicală, primind recomandări de la medicii chirurgi ai celor mai mari spitale din România.

Centrul deține peste 100 de echipamente medicale de ultimă generație, o ambulanță tip C, cu echipamente de resuscitare și terapie intensivă. Echipamentele inovative ale Spitalului Sfântul Sava, cele mai multe fiind aduse în premieră în țara noastră, permit efectuarea recuperării medicale pasive, fără niciun efort fizic din partea pacientului aflat încă în ATI, chiar după 48 de ore de la orice intervenție chirurgicală. Această recuperare medicală timpurie dă șanse mari de succes în refacerea pacientului.

Capacitatea spitalului este de 118 pacienți, din care 18 paturi sunt dotate cu monitoare tip ATI, toate saloanele având acces la instalația de oxigen medicinal. Pentru maximum 118 pacienți internați, lucrează 40 de specialiști în kinetoterapie și fizioterapie, plus alte zeci de medici, asistenți medicali și infirmieri, ceea ce relevă atenția și dedicarea pentru fiecare pacient în parte.

”Mă înclin în fața întregului personal: au răbdare, empatie, vorbesc frumos cu toată lumea, nu fac diferențe. Orice ai avea, la orice oră, imediat vin să te ajute, sunt prompți, toți”, spune doamna Ciocan, care recomandă și altora Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava.

Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov, face internări pentru orice tip de recuperare medicală sau îngrijiri paliative în saloane cu 2 sau 3 paturi. Fiecare salon are baie proprie, adaptată nevoilor pacienților cu deficiențe majore locomotorii și este supravegheat video din camerele de gardă, astfel încât, în orice moment, pacienții aflați în dificultate sau care au nevoie de ajutor, să fie observați și sprijiniți. 

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro   

https://spitalulsfantulsava.ro/  

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/  

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/ 

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava Pantelimon – Ilfov ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

0724021090
SUNA ACUM !
0724338881