Spitalul Sfântul Sava, centrul medical de elită pentru Îngrijiri Paliative, Geriatrie și Recuperare Medicală

 Spitalul Sfântul Sava, centrul medical de elită pentru Îngrijiri Paliative, Geriatrie și Recuperare Medicală

La doar câțiva km de București, în orașul Pantelimon, se află poate cel mai bun centru medical din România pentru Geriatrie, Recuperare Medicala si Ingrijiri Paliative – Spitalul Sfântul Sava.

Centrul oferă servicii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din România sau din străinătate, si indiferent de stadiul bolii.

Serviciile medicale pentru Geriatrie, Recuperare Medicala si Ingrijiri Paliative sunt oferite de catre un personal medical experimentat, intelegator si mereu aproape de pacient.

Aparatura medicala pentru recuperare este noua si moderna, iar cei aflati in convalescenta vor avea parte de o recuperare medicala eficienta. Facilitati: lift si bucatarie proprie, cu meniu adaptat necesitatilor pacientilor cu nevoi speciale.

Vezi articolul complet pe www.stiripesurse.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881