Se poate și așa: vine anual din Israel pentru recuperare medicală în România

 Se poate și așa: vine anual din Israel pentru recuperare medicală în România

Nu doar românii merg la spitale din străinătate, cele din israel fiind printre cele mai apreciate, ci și invers. Irit Rogowsky vine din Israel în România, pentru recuperare medicală la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, Ilfov, pe care îl consideră ”cel mai bun”.

În urma unei operații la coloana cervicală, Irit povestește că a rămas aproape paralizată de mâini și picioare.

Timp de patru luni am făcut recuperare medicală în Israel, maximum de ședințe de fizioterapie și kinetoterapie. Am venit apoi, aici, în România, la Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava. Am auzit și apoi am văzut că acesta este cel mai bun loc. De aceea, vin în fiecare an de acum înainte.

Terapeuții sunt extraordinari, locul e superb, despre mâncare, nici nu am ce vorbi, căci deja m-am îngrășat cu un kilogram de când m-am internat.

Specialiștii de aici au învățat mult și sunt perfecționiști. În afară de asta, sunt toți așa de amabili, toți caută să mă ajute.

Excepțional! O curățenie, de poți mânca de pe jos”, spune pacienta Spitalului Sfântul Sava, venită din Israel pentru recuperare medicală la Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon.

content-image

Spitalul Sfântul Sava este construit și dotat 100% din fonduri private. Nu beneficiază de niciun fel de subvenție de la stat.

Funcționează de 4 ani, cu cele mai bune rezultate în recuperarea medicală. Tratamentele se fac doar în regim de internare, în saloane cu 2 și 3 paturi.

Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava are 118 paturi, din care 18 în regim de terapie intensivă. Pentru 118 pacienți, lucrează 180 de angajați, din care 11 medici specialiști, 40 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 47 de asistenți și 45 de infirmiere.

content-image

Spitalul Sfântul Sava înregistrează cele mai bune rezultate în recuperare medicală, datorită personalului super specializat și echipamentelor de ultimă generație pe care le deține.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881