Recuperarea medicală modernă de la Spitalul Sfântul Sava poate reface cursul vieții după accidente grave sau boli degenerative

 Recuperarea medicală modernă de la Spitalul Sfântul Sava poate reface cursul vieții după accidente grave sau boli degenerative

Un accident vascular, un infarct miocardic, un accident grav determinat de o clipă de neatenție, îți pot schimba cursul vieții. Totul pare că se năruie în familia ta după această zi. Teamă față de posibilitatea pierderii celor dragi, regrete pentru că nu le-ai fost aproape, disperare în fața durerii sau neputinței lor de a învinge boala. Doar cei care nu au trecut prin asemenea experiențe de viață nu le pot înțelege. Accidentele se întâmplă, important e să putem să le depășim. La Spitalul Sfântul Sava asta facem.

Cu ajutorul specialiștilor în kinetoterapie și fizioterapie, pot fi recuperați pacienți care suferă atacuri cardio-vasculare și accidente fizice care lasă sechele, adesea ce par insurmontabile. Este nevoie de perseverență, să se lucreze zilnic și în mai multe etape în fiecare zi, pe parcursul câtorva săptămâni, în funcție de gravitatea afecțiunii. Recuperarea este posibilă, uneori în proporții atât de mari, încât pare o minune dumnezeiască. Un astfel de centru de recuperare medicală, în care pacienții spun că se întâmplă minuni, există la doi pași de București, în Pantelimon. Imobilizați complet înainte de internare, există pacienți care încep să meargă în doar 2-3 săptămâni de tratament, mai întâi ajutându-se de cadru sau baston, la finalul perioadei de recuperare, multora dintre ei fiindu-le necesar doar brațul cuiva pentru sprijin.

spitalul sfântul sava

În Spitalul Sfantul Sava pentru Îngrijiri Paliative, Geriatrie și Recuperare Medicală pot fi recuperate medical pacienți care au suferit accidente cardio-vasculare, traumatisme cerebrale și ale măduvei spinării, atrofie musculară, paralizie, tetrapareză spastică, hemiplegie, paraplegie, stare vegetativă, fracturi, tasare de vertebre, spondiloză, discopatie și alte tipuri de recuperare medicală neurologică sau de ortopedie.

  • ”Este un loc binecuvântat de Dumnezeu, cu minunățiile astea de profesioniști, care te pun efectiv pe picioare”
  • ”Sunt foarte, foarte omenoși. Lucrează întâi cu sufletul, apoi cu meseria”
  • ”Aici te fac să te simți important, să te simți ca în familie”

Terapeuții din Spitalul Sfântul Sava pun un accent deosebit pe interacțiunea cu pacientul, pe stimularea dorinței acestuia de a se recupera, nu se limitează la a marca un exercițiu realizat și apoi să trimită pacientul în cameră.

Serviciile medicale sunt acordate în regim de cazare hotelieră la standarde înalte și 3 mese incluse, pentru pacienți adulți de toate vârstele, din orice localitate din țară sau din străinătate și indiferent de stadiul bolii. Hrana este preparată zilnic în bucătăria proprie, după un meniu adaptat pacienților cu nevoi speciale.

Internarea pentru recuperare medicală se asigură în saloane cu 2 și 3 paturi, în regim de spitalizare continuă, asistență medicală 24/7 oferită de personal specializat, cu competență în servicii de recuperare medicală.

spitalul sfântul sava

Tehnicile speciale și tehnologiile ultramoderne aplicate după un plan de tratament complex, fără întrerupere de la o zi la alta, și în mod repetat în aceeași zi, în funcție de patologie, oferă pacienților Spitalului Sfântul Sava o probabilitate extrem de ridicată de recuperare medicală.

De asemenea, Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative din Pantelimon (Ilfov) asigură asistență medicală și monitorizare 24/7 bolnavilor oncologici sau cu alte afecțiuni grave, în faze terminale. Îngrijirile paliative se desfășoară în saloane speciale, cu 2 sau 3 paturi.

Toate informațiile necesare, inclusiv un tur virtual al spitalului se găsesc la adresa https://spitalulsfantulsava.ro/. Centrul se află în imediata vecinătate a pădurii Pustnicul, în comuna Pantelimon, str. Cozieni nr 2, drumul spre Mânăstirea Pasărea.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliat

Vezi articolul și aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881