Recuperare medicală după fractură de șold, la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, Ilfov

 Recuperare medicală după fractură de șold, la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, Ilfov

Fractura de șold este unul dintre cele mai grave și cele mai frecvente accidente casnice în rândul persoanelor vârstnice.

Cunoscută și sub denumirea de fractură de col femural, aceasta are un mare risc de mortalitate, de până la 60%, din cauza complicațiilor pe care le poate avea. În maximum 24-48 de ore după accident, pacientul trebuie operat, iar după intervenția chirurgicală, cât mai curând posibil, trebuie să înceapă un program specializat de recuperare medicală.

content-image

Orice întârziere reduce șansele de refacere a pacientului.

Din păcate, spitalele publice din țara noastră nu dețin echipamentele necesare pentru proceduri de recuperare timpurie. Spitalul Sfântul Savadin Pantelimon, Ilfov, preluând modelele marilor clinici din străinătate, a organizat un sistem medical de recuperare încă din salonul ATI, în care pacienții pot începe terapiile la câteva zile după operație, indiferent de vârstă.

Echipamentele de ultimă generație ale Spitalului Sfântul Sava și care, în marea lor parte, aduse în premieră în România, permit efectuarea recuperării medicale pasive, fără niciun efort fizic din partea pacientului aflat încă în patul ATI. Această recuperare medicală timpurie dă șanse mari de succes în refacerea pacientului.

După ce pacientul este apt pentru exerciții fizice, încep procedurile de fizioterapie și kinetoterapie, cu mai multe ședințe de recuperare medicală pe zi. Astfel, centrul medical Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov, dovedește cele mai bune  rezultate în orice tip de recuperare medicală.

content-image

Am avut un accident banal: am căzut în casă. Mi-am rupt șoldul și a fost nevoie să-mi fie înlocuită toată articulația. Am venit la Spitalul Sfântul Sava direct de la operație. Nu puteam să mișc deloc, nicio parte. Acum, sunt pusă pe picioare, pot să merg. Echipa de specialiști de aici este extraordinară, le poți cere oricât și orice, nu se supără niciodată” povestește Maria, pacientă a Spitalului Sfântul Sava.

Spitalul Sfântul Sava este specializat în recuperare medicală cu internare. Are saloane cu 2 sau 3 paturi și deține peste 100 de echipamente medicale de ultimă generație, la care se adaugă o ambulanță tip C, cu echipamente de resuscitare și terapie intensivă.

content-image

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava Pantelimon – Ilfov ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

0724021090
SUNA ACUM !
0724338881