Petruș merge din nou

Petruș merge din nou.
Aceasta este o reușită a Spitalului Sfântul Sava. Doar una dintre multe altele, pe care le-am înregistrat de-a lungul a patru ani de existență.
Rezultatele nu cad din cer. Se obțin în urma investițiilor mari în echipamente performante, cu dăruirea și efortul, uneori, supraomenesc, al membrilor echipei de medici, terapeuți, asistenți. Toate, fără niciun sprijin de la stat.
Cu astfel de fapte mă mândresc și stau drept în fața oricui ar încerca să minimalizeze ceea ce reușim noi, la Spitalul Sfântul Sava.
Și vom continua! Suntem abia la început.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava Pantelimon – Ilfov ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

0724021090
SUNA ACUM !
0724338881