fbpx

Fizioterapie Spitalul Sfantul Sava

 Fizioterapie Spitalul Sfantul Sava

Fizioterapie Spitalul Sfantul Sava

Fizioterapia ajuta organismul uman sa se trateze, recupereze sau relaxeze cu ajutorul factorilor fizici: masaj, apa, electricitate, caldura, exercitiu fizic.

Procedurile fizioterapeutice ajuta la ameliorarea durerilor, restabilirea capacitatii de miscare, refacerea dupa o operatie sau chiar evitarea interventiilor chirurgicale. Unele dintre cele mai frecvente utilizari sunt date de fizioterapie pentru genunchi si la coloana vertebrala.

Oameni de toate varstele pot alege proceduri de fizioterapie si pot fi sprijiniti pentru a-si mentine sanatatea si pentru a preveni diverse boli. De asemenea, dupa ce urmati proceduri de fizioterapie veti invata sa ramaneti independenti, chiar si dupa finalizarea tratamentului fizioterapeutic.

Fizioterapeutii din cadrul spitalului nostru privat au cunostinte aprofundate despre modul in care functioneaza corpul si despre abilitati clinice specializate pentru a evalua, diagnostica si trata diferite afectiuni. Fizioterapeutii lucreaza adesea in echipe cu alti profesionisti din cadrul echipei noastre de 150 angajati pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor de ingrijire a sanatatii unei persoane.

Vezi articolul integral aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SUNA ACUM
PROGRAMEAZA INTERNARE