După accidente vascular-cerebrale, recuperarea medicală se face în Spitalul Sfântul Sava

 După accidente vascular-cerebrale, recuperarea medicală se face în Spitalul Sfântul Sava

Accidentul vascular cerebral reprezintă cea mai frecventă cauză de mortalitate din România, în rândul adulților, la egalitate cu bolile coronariene, după cum arată statisticile Organizației Mondiale a Sănătății. Accidentele vasculare sunt și prima cauză de invaliditate, acestea afectând persoane de vârste diferite, de la foarte tineri până la cei mai vârstnici. Persoanele cu risc cardiovascular sunt și cele mai predispuse la atacuri vascular-cerebrale, iar după vârsta de 55 de ani, acest risc se dublează la fiecare 10 ani.

Spitalele din țara noastră reușesc să facă față cu greu numărului mare de pacienți cu afecțiuni cardio-vasculare, iar cei care trec printr-un atac vascular-cerebral au nevoie stringentă de recuperare medicală pentru a putea redobândi o mobilitate și o activitate care să nu-i fixeze în pat pentru tot restul vieții. Din nefericire, sunt puține centre de recuperare medicale, iar medicii specialiști depășesc cu puțin numărul de 100, la nivel național. Există însă o ”concentrație” mare de specialiști în recuperare medicală în Spitalul Sfântul Sava de Îngrijiri Paliative, Geriatrie și Recuperare Medicală, aflat la câțiva kilometri de București. Sunt reuniți aici 8 medici, 30 de specialiști în kinetoterapie și fizioterapie, 30 de asistenți medicali și 48 de infirmiere, care reușesc să obțină rezultate vizibile în mobilitatea pacienților, într-o perioadă scurtă de timp, de 14 – 28 de zile, de la internare.

Vezi articolul complet pe www.g4media.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asistenta medicala

24 din 7

recuperare

MEDICALA SI INGRIJIRI PALIATIVE

Echipa de medici specialisti in recuperare medicala si recuperare AVC si personal auxiliar dedicat, disponibil non-stop, optiune de analize medicale de baza.
Spitalul dispune de 3 ambulante proprii, care pot transporta pacientii la costuri avantajoase, in conditii sigure, cu personal dedicat.

0 +

PATURI DISPONIBILE

0 +

PACIENTI INGRIJITI

0 +

ANGAJATI SPECIALIZATI

0 +

ANI EXPERIENTA

Intreg personalul este vaccinat anti-COVID 19

Inscrie-te la Newsletter

***Nu trimitem mesaje nesolicitate!

Spitalul Sfantul Sava ofera servicii de Ingrijiri Paliative, Recuperare Medicala, Kinetoterapie si Fizioterapie personal disponibil pentru interventii medicale 24/7, cazare de lux si 3 mese incluse, pentru pacienti adulti de toate varstele, din orice localitate din tara sau din strainatate, si indiferent de stadiul bolii.

Phone icon
0724021090
SUNA ACUM !
WhatsApp icon
0724338881