E: contact@spitalulsfantulsava.ro
Tel: 0724.021.090, 0724.338.881

Recenzii pacienți

Ce spun pacienții nostri?

Oana Pellea testimonial
Un loc exceptional. O echipa exceptionala. Felicitari, Alina Ion pentru acest loc minunat. Un loc unde indiferent de boala sau varsta esti tratat cu iubire, cu atentie si ti se acorda ingrijire la cele mai inalte standarde. E un miracol ca exista un astfel de loc in Romania. Recomand din tot sufletul!

Oana Pellea

recenzie Razvan Marian Durlan
Daca statul ar face cat a facut Alina Ion inclusiv cu acest Centru - cel putin unul in fiecare judet daca ar face, Romania ar fi astazi o tara sanatoasa la cap, dar si la suflet si la trup in acelasi timp. Cautati sa o cunoasteti voi personal ca sa puteti intelege mai bine care este adevarul din spatele cuvintelor.

Razvan Marian Durlan

recenzie Nadina Rosentuler-Barnatan
Un centru de excelenta, dotat la standarde extrem de inalte, cu personal competent, implicat si plin de suflet. O oaza de eleganta, bunatate si speranta. Fondatoarea centrului, Alina Ion, e un om incredibil, cu har si inima de inger.

Nadina Rosentuler-Barnatan

recenzie Delia Caciulescu Rauta
Oameni deosebiti plini de empatie si grije fata de pacienti. Nu am cuvinte sa imi exprim recunostiinta fata de acest centru si Dna Alina Ion care este trup si suflet cu centrul. Asa ar trebui sa fie toate centrele pentru batrani din Romania. Sa le acorde celor in nevoie nu numai ingrijirea fizica necesara care in cadrul centrului este exemplara, dar si suportul psihic pentru a se simti OAMENI nu povara. Va multumesc din suflet!

Delia Caciulescu Raut

recenzie Raluca Vlasceanu
Buna ziua! Am ajuns cu mama, care la mijlocul lui octombrie 2018 a suferit un puternic accident vascular ischemic, la centrul dumneavoastra acum aproximativ doua luni . Am fost bucurosi sa gasim in acest centru sali de recuperare fizica corespunzator dotate, sala de fizioterapie si masaj. Am internat-o pe mama cu sentimentul ca aici va beneficia de cel mai bun program de recuperare fizica si de cele mai bune ingrijiri. La doua luni de la internare, pot spune ca nu am fost dezamagiti! Multumesc pe aceasta cale exceptionalelor echipe care se ocupa de pacientii centrului - medici, kinetoterapeuti, maseuri, asistente, infirmiere - pentru compententa profesionala, daruirea si capacitatea de a intelege suferinta grea prin care trec cei mai multi, inclusiv mama mea. Nu in ultimul rand, multumesc conducerii centrului pentru competenta, promptitudine, pentru valoarea umana de care dati dovada - atat de importanta pentru cei suferinzi, cat si pentru oamenii minunati care lucreaza la Centru.

Raluca Vlasceanu

recenzie Daniela Dorobanțu
Este un loc în care minunile devin realitate, atunci când crezi că nu mai există nicio speranță, când doctorii depun armele și tu, ca și copil, trăiești o dramă inimaginabilă și nu știi de ce să te agăți ca să îți salvezi propriul părinte, suferind de nenumărate boli, în speranța că-l vei mai avea lângă tine. Prin profesionalismul, dedicația și implicarea personalului centrului, condus de un om cu calitați rare, doamna Alina Ion, mă mai pot bucura de prezența celor doi oameni minunați și atât de iubiți din viața mea, părinții mei. Și credeți-mă pe cuvânt că nu sunt doar vorbe în vânt. Aici Minunile chiar există! Mulțumesc întregii echipe pentru devotamentul demonstrat!

Daniela Dorobanțu

recenzie Adi Mohora
Perseverenta, rabdare si multa compasiune. Felicitari pentru tot ceea ce ati gandit cu mintea si sufletul pentru cei care intr-un moment al vietii devin neputinciosi. Sora mea are parte de cele mai bune servicii medicale si pentru asta, va multumesc!!

Adi Mohora

recenzie Lavinia Cristina Serban
Bunica mea este cazata in acest centrul si pot spune ca excelența este la ea acasa. Felicitări si sa rămâneți asa!

Lavinia Cristina Serban

recenzie Tom Barnatan
Un spital unic in tara, cu conditii, management si personal cum nu am mai intalnit, preluand cazurile cele mai grave si mai complexe. Din cate stiu eu, este singurul centru de paliatie la standarde occidentale din Romania. Iar centrul de recuperare are rezultate exceptionale. Tineti-o tot asa!

Tom Barnatan

recenzie Ciotlos Laura
Odata ce treci pragul acestui centru iți dai seama cât de multe ai avut de câștigat. Va respect pentru tot ajutorul oferit. Nu am cuvinte sa va mulțumesc îndeajuns pentru daruirea și generozitatea voastra!

Ciotlos Laura

recenzie Tamara Constanta
Standarde ridicate, profesionalism, oameni minunatii....am rămas fără cuvinte. Este de nota 10.

Tamara Constanta

recenzie Cristina Niculescu
Imediat ce am trecut pragul spitalului am stiut ca vom gasi solutii pentru mama mea. La 2 luni dupa ce am adus-o cu ambulanta, poate merge singura, este independenta, maninca si si-a recapatat pofta de viata. Multumim echipei, medici, asistente, kinetoterapeuti, infirmiere. Tot respectul conducerii, oameni dedicati, pasionati si cu suflet mare !

Cristina Niculescu

recenzie Alex Pîrvu
Este un centru foarte bun si îl recomand tuturor celor care au dizabilitati.

Alex Pîrvu

recenzie Florin Popescu
Am avut de rezolvat o problemă - vitală se poate spune - , a asigurării urgente a unui cămin de bătrâni pentru un unchi foarte drag mie , ajuns într-o situație deosebit de gravă. În acest sens , am vizitat o mulțime de instituții de acest gen, din București și din țară. Norocul meu , a fost să am ocazia să vizitez și Centrul Medical de Geriatrie, Recuperare Medicală și Îngrijiri Paleative "Sf.Sava" , Pantelimon. Pot afirma cu toată tăria ca ceea ce am văzut acolo, nu am întâlnit în nici un cămin din țară, singura comparație pe care o pot face fiind doar cu cele văzute de mine în străinatate. Condițiile de cazare, aparatură ultra-modernă de recuperare, echipa de medici, asistenți, fizio- si kineto-terapeuți, infirmieri, care dăruiește căldura sufletească celor în nevoie, sunt suficiente pentru a califică tot ce am văzut cu nota "10". Totul fiind condus cu o mână de fier dar cu o inimă fierbinte. Ferice de cei care au avut acest noroc ! De șapte luni de zile se află și unchiul meu împreună cu acești norocoși !

Florin Popescu

recenzie Mihaela Dragomirescu
Apreciez în mod deosebit munca și dedicația întregului personal în recuperarea pacienților,dar mai ales căldura sufletească și atenția pe care aceștia o au pentru fiecare pacient.Clinica dispune de un echipament ultramodern, un ambient călduros și oameni cu suflete mari.

Mihaela Dragomirescu

recenzie Angi Stanciu
Într-o zi, tatăl meu de 75 ani, a căzut și nu s-a mai putut ridica. Într-o săptămână ajunsesem să mă trezesc noaptea să văd dacă mai trăiește. Nu mai mânca, nu se putea mișca absolut deloc.
La recomandarea unei cunoștințe am mers la Centrul Sf Sava. Deși era duminică, am avut parte de toată atenția și am primit toate informațiile de care aveam nevoie și, în aceeași zi, cu o ambulanță a Centrului, l-am dus pe tatăl meu acolo. Sincer, eram convinsă că nu se mai poate face nimic, dar doream ca el să fie într-un mediu în care să îi fie respectată demnitatea.
Toate serviciile de la Centru sunt impecabile, așa cum mi-au fost prezentate, dar nu mai credeam în minuni. Marti, la o zi după ce l-am adus pe tatăl meu, stătea în șezut și ținea singur paharul cu lapte. Am crezut că visez! Acum, dupa 5 săptămâni, merge singur, are un tonus bun, este optimist și face glume.
Sunt recunoscătoare că există un astfel de Centru și la noi în țară! Mulțumesc!

Angi Stanciu

recenzie Gabriel Saftescu
Când pui suflet în ceea ce faci - construiești "O țară ca afară". Ar trebui ca acest centru să devină studiu de caz/centru de excelență pentru sistemul de sănătate autohton.

Gabriel Saftescu

recenzie Cudalbu Maria-Magdalena-Ecaterina
Se spune că Dumnezeu lucrează prin oameni. Acest spital este dovada acestui lucru. Pe lângă personalul care se pune în slujba semenilor încercați de suferință, locul arată ca un adevărat colț de rai. Am ales să o las pe mama în grija acestor oameni la mai puțin de o săptămână după ce s-a operat de coxartroză (proteză de șold, pe înțelesul tuturor). Perioada post-operatorie este extrem de dificilă în cazul acestei operații și recuperarea trebuie făcută cu foarte mare atenție. Oricât aș încerca să explic cât de bine a fost îngrijită și cât de minunate sunt condițiile, cuvintele sunt prea puține. Mă rezum să spun doar atât: IMPECABIL! Profesionalism, dăruire, iubire, oameni de o calitate cum nu credeam că mai există în vremurile astea. Mulțumiri din tot sufletul tuturor și în mod special familiei Ion. Sper să fți răsplătiți pe măsura binelui pe care-l faceți!

Cudalbu Maria-Magdalena-Ecaterina

recenzie Zica Durac
Acum 4 luni l-am adus aici pe soțul meu…suferise un AVC și avea hemipareză stângă…am venit cu salvarea de la Constanța…pe targă. În momentul în care am ajuns aici am fost întâmpinați de niște oameni minunați,care ne zambeau și vorbeau cu noi ca și cum ne cunoșteam de o viață…a fost momentul în care pentru prima dată am simțit că există o speranță. Este de 4 luni aici și soțul meu merge…singur..ajutat de un baston…dar merge. Nu am cuvinte să mulțumesc acestor oameni deosebiți care au făcut posibil ca visele noastre să devină realitate.Totul este la standarde înalte, de la cazare, mâncare, curățenie…tot personalul foarte bine pregătit și în primul rând sunt OAMENI…OAMENI care fac tot posibilul să aline sufletul, durerile, fricile altor oameni care trec prin acest coșmar. Vă mulțumesc din suflet că existați! Recomand cu încredere și căldură acest loc minunat unde visele chiar devin realitate! Va doresc noi succese in continuare și țineți-o tot așa…reușiți să puneți la loc bucățile unui suflet lovit dureros de viață! MULȚUMESC!

Zica Durac

recenzie Skaf Corina
Bătrâneţea este vârsta renunţărilor şi-a umilinţei spunea dna Ileana Vulpescu prin 2005 .Există și locuri în care oamenii fac tot posibilul să nu fie așa … oameni la care am apelat atunci când toată grija și afecțiunea ce le-o ofeream părinților mei acasă nu mai era de ajuns pentru suferința și neputința lor. Mulțumesc din suflet întregii echipe a Centrului Medical de Geriatrie, Recuperare medicală și Îngrijiri Paliative Sfântul Sava din Pantelimon unde am descoperit că este posibil ca și în România cei în vârstă, neputincioși, în grea suferință, să fie tratați pe lângă profesionalism și condiții la cele mai înalte standarde și cu mult respect, atenție și empatie.Toată aprecierea, respectul și mulțumirea Doamnei Alina, ce pare că nu doarme ,nu mănâncă, nu pleacă niciodată din Centru – este permanent prezentă, pentru înțelegerea, ajutorul, căldura și încurajarea ce ni le-a oferit într-unul dintre cele mai grele momente pentru familia noastră. Mă înclin în fața doamnelor doctor, doamnelor asistente, echipei de fizio-kinetoterapeuți, doamnelor infirmiere cărora le mulțumesc din suflet pentru ca își fac meseria cu atâta pasiune și devotament.

Skaf Corina

recenzie Ruse Dan Alexandru
Stimată Doamnă Director,

A trecut mai bine de jumătate de an de când mama mea, în urma unei fracturi de șold și a unor complicații postoperatorii, este îngrijită cu o deosebită atenție în acest centru de recuperare.
Doresc să vă mulțumesc pe această cale, pentru implicarea dumneavoastră cât și a întregului personal în rezolvarea problemelor medicale create de pacienții suferinzi și răbdarea de care dispune personalul medical în fața capriciilor bătrâneții.
De cate ori am venit în vizită la mama, nu am întâmpinat nici o problemă cu privire la calitatea serviciilor de curățenie, servirea mesei, programele de recuperare, îngrijire personală, asigurarea confortului, respectarea tratamentului medicamentos, asistența psihologică.
Și dacă vorbim de recuperare, după complicațiile postoperatorii care au însemnat 3 intervenții chirurgicale, asistată de personalul medical mama a început să meargă cu cadrul metalic.
Mulțumesc și personalului care veghează la buna organizare și funcționare a serviciilor descrise.
Dacă aș fi nevoit să fac o observație ar fi chiar o problema, astfel, nu am nimic de comentat. Recunosc că, uneori și chiar foarte des, mofturile bătrânilor sunt asemănătoare cu cele ale copiilor mici, peste care se adaugă durerile bătrâneții și afecțiunile fiecăruia, iar pentru toate acestea trebuie multă răbdare și profesionalism.
Vă doresc în continuare, sincere mulțumiri și recunoștință !
Cu mult respect !

Ruse Dan Alexandru

recenzie Patricia Ionescu
Mă gândesc că așa ar trebui să fie orice spital de stat. Din păcate, realitatea este dură. Am vizitat astăzi spitalul Sf. Sava și mi-am schimbat percepția despre noțiunea de spital. Aici am întâlnit oameni minunați,dedicați profesiei medicale, pe care o înnobilează și o ridică la adevărata ei valoare.Acum știu clar ce îmi doresc atunci când viața mea va ajunge în acel punct în care nu voi mai putea să-mi port anii. Vă mulțumesc că existați!

Patricia Ionescu

recenzie Dana Raba Sofian
Am avut șansa să ajung la acest centru unde am găsit îngrijire excelentă pentru soțul meu care suferă de o boală gravă și are nevoie de recuperare și îngrijiri paliative. Atenția și profesionalismul cu care este îngrijit, ne fac amândurora zilele și nopțile mai ușor de trecut. Medici și Îngrijire medicală impecabile condiții hoteliere comparabile cu clinici din Franța unde am fost internați pt aceeași afecțiune. În plus față de Franța, antreprenorii sunt mereu prezenți între pacienți, devin prieteni și susținători ai întregii familii afectate de boala unuia dintre membrii ei. Vă mulțumesc din suflet că existați!

Dana Raba Sofian

Cum va putem ajuta?

 

CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE ȘI ÎNGRIJIRI PALIATIVE SFÂNTUL SAVA S.R.L.

Judeţul Ilfov, oraş Pantelimon, str. Cozieni nr.2, J 23/3390/2018, CUI 39643885

C.G.R.P. SPITALUL SFÂNTUL SAVA

Spitalul Sf Sava își păstrează activitatea în regim normal și aplicăm cele mai bune măsuri de protecție: procedurile de triaj sunt stricte, măsurile de igienizare sunt drastice, astfel incât spitalul să fie un mediu sigur pentru pacienții noștri și pentru personalul medical.
Personalul medical este testat periodic conform legislației in vigoare.

Începând cu data de 23.04.2020, internăm persoane doar cu testul Real Time PCR negativ realizat cu maxim 48 h înainte de data internării.
Nu realizăm testarea la internare, ci doar la externare cu 48 h înainte.

Vă rugăm să înțelegeți situația dată și să respectați restricțiile aplicate pentru binele pacienților noștri!

Cu stimă,

Echipa Sp. Sf. Sava