Recuperare medicala - ingrijiri paliative - kinetoterapie - fizioterapie

Spitalul Sfantul Sava

Saloane cu 2 si 3 paturi, in regim de spitalizare continua, asistenta medicala 24/7, personal specializat, cu competenta in servicii de recuperare medicala, geriatrie, ingrijiri paliative. kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic.

Tur virtual Spitalul Sfantul Sava

0

Paturi

0

Pacienti ingrijiiti

0

Specialisti

0

Ani de experienta

Cazuri de succes din spitalul nostru

Scrisori de multumire din partea pacientilor

Testimoniale

Oana Pelea
Oana Pelea
Read More
Un loc exceptional. O echipa exceptionala. Felicitari, Alina Ion pentru acest loc minunat. Un loc unde indiferent de boala sau varsta esti tratat cu iubire, cu atentie si ti se acorda ingrijire la cele mai inalte standarde. E un miracol ca exista un astfel de loc in Romania. Recomand din tot sufletul!
Razvan Marian Durlan
Razvan Marian Durlan
Read More
Un loc exceptional. O echipa exceptionala. Felicitari, Alina Ion pentru acest loc minunat. Un loc unde indiferent de boala sau varsta esti tratat cu iubire, cu atentie si ti se acorda ingrijire la cele mai inalte standarde. E un miracol ca exista un astfel de loc in Romania. Recomand din tot sufletul!
Nadina Rosentuler-Barnatan
Nadina Rosentuler-Barnatan
Read More
Un centru de excelenta, dotat la standarde extrem de inalte, cu personal competent, implicat si plin de suflet. O oaza de eleganta, bunatate si speranta. Fondatoarea centrului, Alina Ion, e un om incredibil, cu har si inima de inger.
Delia Caciulescu Raut
Delia Caciulescu Raut
Read More
Oameni deosebiti plini de empatie si grije fata de pacienti. Asa ar trebui sa fie toate centrele pentru batrani din Romania. Sa le acorde celor in nevoie nu numai ingrijirea fizica necesara care in cadrul centrului este exemplara, dar si suportul psihic pentru a se simti OAMENI nu povara. Va multumesc din suflet!
Raluca Vlasceanu
Raluca Vlasceanu
Read More
Buna ziua! Am ajuns cu mama, care la mijlocul lui octombrie 2018 a suferit un puternic accident vascular ischemic. Am fost bucurosi sa gasim in acest centru sali de recuperare fizica corespunzator dotate, sala de fizioterapie si masaj. Multumesc conducerii centrului pentru competenta, promptitudine, pentru valoarea umana de care dati dovada - atat de importanta pentru cei suferinzi!
Daniela Dorobantu
Daniela Dorobantu
Read More
Prin profesionalismul, dedicatia si implicarea personalului centrului, condus de un om cu calitati rare, doamna Alina Ion, ma mai pot bucura de prezenta celor doi oameni minunati si atat de iubiti din viata mea, parintii mei. Aici Minunile chiar exista! Multumesc intregii echipe pentru devotamentul demonstrat!
Adi Mohora
Adi Mohora
Read More
Perseverenta, rabdare si multa compasiune. Felicitari pentru tot ceea ce ati gandit cu mintea si sufletul pentru cei care intr-un moment al vietii devin neputinciosi. Sora mea are parte de cele mai bune servicii medicale si pentru asta, va multumesc!!
Lavinia Cristina Serban
Lavinia Cristina Serban
Read More
Bunica mea este cazata in acest centrul si pot spune ca excelenta este la ea acasa. Felicitari si sa ramaneti asa!
Tom Barnatan
Tom Barnatan
Read More
Un spital unic in tara, cu conditii, management si personal cum nu am mai intalnit, preluand cazurile cele mai grave si mai complexe. Din cate stiu eu, este singurul centru de paliatie la standarde occidentale din Romania. Iar centrul de recuperare are rezultate exceptionale. Tineti-o tot asa!
Ciotlos Laura
Ciotlos Laura
Read More
Odata ce treci pragul acestui centru iti dai seama cat de multe ai avut de castigat. Va respect pentru tot ajutorul oferit. Nu am cuvinte sa va multumesc indeajuns pentru daruirea si generozitatea voastra!
Tamara Constanta
Tamara Constanta
Read More
Standarde ridicate, profesionalism, oameni minunatii....am ramas fara cuvinte. Este de nota 10.
Cristina Niculescu
Cristina Niculescu
Read More
Imediat ce am trecut pragul spitalului am stiut ca vom gasi solutii pentru mama mea. La 2 luni dupa ce am adus-o cu ambulanta, poate merge singura, este independenta, maninca si si-a recapatat pofta de viata. Multumim echipei, medici, asistente, kinetoterapeuti, infirmiere. Tot respectul conducerii, oameni dedicati, pasionati si cu suflet mare !
Florin Popescu
Florin Popescu
Read More
Ce am vazut aici nu am intalnit in nici un camin din tara, singura comparatie pe care o pot face fiind doar cu cele vazute de mine in strainatate. Conditiile de cazare, aparatura ultra-moderna de recuperare, echipa de medici, asistenti, fizio- si kineto-terapeuti, infirmieri, care daruieste caldura sufleteasca celor in nevoie, sunt suficiente pentru a califica tot ce am vazut cu nota "10". Ferice de cei care au avut acest noroc!
Mihaela Dragomirescu
Mihaela Dragomirescu
Read More
Apreciez in mod deosebit munca si dedicatia intregului personal in recuperarea pacientilor,dar mai ales caldura sufleteasca si atentia pe care acestia o au pentru fiecare pacient.Clinica dispune de un echipament ultramodern, un ambient calduros si oameni cu suflete mari.
Angi Stanciu
Angi Stanciu
Read More
Intr-o zi, tatal meu de 75 ani, a cazut si nu s-a mai putut ridica. Intr-o saptamana ajunsesem sa ma trezesc noaptea sa vad daca mai traieste. Nu mai manca, nu se putea misca absolut deloc. Acum, dupa 5 saptamani, merge singur, are un tonus bun, este optimist si face glume. Sunt recunoscatoare ca exista un astfel de Centru si la noi in tara! Multumesc!
Gabriel Saftescu
Gabriel Saftescu
Read More
Cand pui suflet in ceea ce faci - construiesti "O tara ca afara". Ar trebui ca acest centru sa devina studiu de caz/centru de excelenta pentru sistemul de sanatate autohton.
Previous
Next

Servicii de recuperare medicala oferite :

Recuperare Medicala cu Internare​

Recuperare medicala afectiuni post-traumatice, afectiuni ale coloanei vertebrale, neurologice, afectiuni reumatismale, pachete de recuperare medicala cu 2 proceduri incluse: una de kinetoterapie si una de masaj medical/fizioterapie.

Servicii de recuperare medicala incluse in pachetul de baza

PESTE 70 DE ECHIPAMENTE MEDICALE SPECIALIZATE PENTRU RECUPERARE PACIENTULUI

Tipuri de recuperare medicala

Afectiuni post-traumatice

Afectiuni Reumatismale

Recuperare medicala neurologica

Afectiuni ale Coloanei Vertebrale

Recuperare Medicala: saloane moderne

Spitalizare de zi, internare in saloane cu 2 sau 3 paturi, kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic

Ingrijiri paliative

Ingrijiri paliative atat pentru pacientii cu diferite simptome aparute in perioada de tratament curativ, adresat vindecarii bolii, cat si cei la care tratamentul curativ nu mai este eficient. Faptul ca un tratament adresat vindecarii sau ameliorarii bolii nu mai este eficient, nu inseamna abandonarea pacientului.

Servicii medicale de ingrijiri paliative incluse in pachetul de baza

Servicii medicale contra cost

Ingrijiri Paliative si Geriatrie: saloane

Asistenta medicala 24/7, medici specializati in multiple afectiuni, administrare medicatie, ingrijire stoma, gastro-stoma, ileostoma, traheostoma, sonda urinara.

Kinetoterapie

Spitalul Sfantul Sava dispune de o sala de kinetoterapie dotata cu o multitudine de aparate medicale, utilizate pentru recuperarea diverselor patologii. Kinetoerapia este utila atat in recuperarea medicala in urma afectiunilor locomotorii, cat si in tratarea unor afectiuni ale organelor interne, afectiuni neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii, si chiar metabolice ori digestive.

Beneficiile kinetoterapiei

Thera Trainer Tigo

Printre beneficiile tratementului cu Thera Trainer Tigo se numara: imbunatatirea perceptiei; evitarea atrofiei musculare; intarirea musculaturii existente; cresterea rezistentei; imbunatatirea simetriei; normalizarea tonusului; reducerea durerilor; imbunatatirea performantelor cognitive

Detalii

Cusca Rocher

Ajuta la mobilizarea coloanei vertebrale si a articulatiilor, prin intermediul unui sistem de scripeti si chingi ce permit suspendarea partilor afectate ale corpului si executarea de miscari in toate cele trei planuri, intampinand rezistente diferite din directii diferite; rezistenta usor de dozat adaptare la cerintele de moment.

Detalii

Kinetec

Realizeaza mobilizarea articulatiilor genunchiului, gleznei si soldului. Cadrul are o structura asimetrica pentru a permite o miscare corecta din punct de vedere anatomic. Poate fi reglat in functie de lungimea membrelor pacientului si configurat in functie de moblitatea acestuia astfel incat programul sa fie eficient.

Detalii

Fizioterapie

Proceduri fizioterapie recomandate la orice varsta, incurajand pacientul sa isi gestioneze afectiunile si sa se recupereze, invatandu-l sa ramana independent chiar si dupa finalizarea tratamentului fizioterapeutic

Magnetodiaflux: avantajele terapiei magnetice

Curentii diadinamici

Utilizeaza un curent scazut pentru efectul sau analgezic si spasmolitic. Curentul cu efect predominant inhibitor are frecventa de 100 Hz, curentul de 50 Hz actioneaza dinamogen, provocand excitarea si sustinerea tonusului muscular, elimina edemele, reducand durerea si crescand tonusul muscular.

Detalii

Terapia cu laser

Terapie non-invaziva care utilizeaza fascicule intense de lumina care ajuta la reducerea durerilor. Cand razele infrarosii sunt orientate catre o zona a corpului, in celule apar schimbari fiziologice. Spre deosebire de laserele chirurgicale, cele terapeutice trec usor prin piele, fara a o rupe.

Detalii

Terapia cu ultrasunete

Una dintre cele mai populare forme ale fizioterapiei, ultrasunetele sunt folosite la frecventa de 50kHz pana la 3 MHz, sub forma de emisie continua sau in impulsuri cu diferite cicluri de functionare. Aplicarea ultrasunetului pe un corp produce un transfer de energie, prin alternarea starilor de presiune realizate.

Detalii

Masaj terapeutic

Masajul poate relaxa tesutul muscular, ceea ce poate conduce la scaderea compresiei articulare si nervoase, la cresterea mobilitatii articulare si elasticitatii musculare. Acest lucru duce de obicei la mai putina durere si la o imbunatatire a starii generale a organismului.

Afectiuni in care masajul terapeutic este util

Recuperare Respiratorie

Servicii medicale de recuperare respiratorie post COVID-19, pentru sechelele pulmonare aparute in urma infectarii cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), plan de tratament la recomandarea specialistilor, cu ajutorul CPAP si BiPAP si a tehnicilor de reabilitare pulmonara.

Ventilatie Noninvaziva cu dispozitive CPAP si BiPAP

CPAP: beneficii si indicatii

Bilevel PAP (BiPAP): indicatii

Ventilatie noninvaziva (VNI) si tehnici de recuperare respiratorie

  • Reabilitarea respiratorie este o metoda terapeutica bazata pe dovezi, realizata de o echipa multidisciplinara, care se adreseaza pacientilor cu greutate in respiratie si scaderea tolerantei la efort de cauza respiratorie.
  • Alegerea tipului de ventilator depinde de experienta specialistilor, echipamentul disponibil, istoricul medical si starea pacientului, precum si de tipul de terapie necesar, dar si de locul in care se aplica terapia.
  • Antrenament pentru muschii inspiratori cu Treshold-IMT. Dispozitivul are acelasi sistem de valva unidirectionala independent de flux, care se deschide odata cu expirul pacientului.
  • Recuperarea respiratorie este un serviciu medical ce poate completa, la nevoie, pachetul de servicii de recuperare medicala oferit de Spitalul Sfantul Sava si ale carui costuri de baza pot fi regasite mai jos.

Recuperare medicala: terapii si testimoniale

Experienta in recuperarea cu succes in afectiuni post-traumatice, neurologice, reumatismale si ale coloanei vertebrale

Recuperare Medicala: 70 aparate pentru kinetoterapie si fizioterapie

Alina Ion

Managerul Spitalului Sfantul Sava

…Si pentru ca ne iubim familia, alegem pentru ei serviciile
medicale si cazarea de cea mai buna calitate.
Ei ne-au daruit tot ce-a fost mai bun, acum e randul nostru…

Experienta

Echipa atent selectionata si permanent monitorizata pentru a satisface nevoile pacientilor care ajung in spitalul nostru.

Umanitate

Empatie, intelegere si respect fata de persoanele varstnice si fata de toti cei care aleg Spitalul Sfantul Sava si ne ofera increderea lor.