fbpx

Geriatrie

Medici geriatrie specializati in ingrijirea varstnicilor si in modul in care problemele de sanatate se dezvolta si progreseaza odata cu inaintarea in varsta. Este esential modul in care aceste probleme sunt evaluate si gestionate.

Afectiuni specifice inaintarii in varsta

salon ati sava

Sectia de geriatrie a Spitalului Sfantul Sava

  • Geriatria este specialitatea medicala care se ocupa cu detectarea si tratarea bolilor provocate de imbatranire. Astfel, geriatria alina simptomele provocate de afectiuni organice, sistemice, mentale, functionale si sociale ce afecteaza majoritatea oamenilor batrani.
  • Medicii geriatri ai Spitalului Sfantul Sava urmaresc interactiunile medicamentoase complexe si acorda prioritate tratamentelor pentru persoanele care se confrunta cu mai multe afectiuni.
  • Ingrijirea sanatatii nu se refera doar la intelegerea stiintei corpului si la modul de adaptare. Medicii nostri specializati in geriatrie discuta cu pacientii si afla cum sa ii ajute sa se simta mai bine si sa fie mai sanatosi.
  • Imbatranirea prezinta provocari fizice, cognitive, emotionale si sociale. Specialistii nostri educa oamenii despre cum sa ramana activi, conectati si sanatosi si cum sa gestioneze tranzitiile din viata lor.

Avantajele serviciilor de geriatrie oferite de Spitalul Sfantul Sava

Cel mai mare beneficiu de a merge la un medic geriatru este pregatirea specializata pe care o are in prevenirea, diagnosticarea si tratarea conditiilor medicale care va pot afecta pe masura ce imbatraniti.

Tratamentele de cele mai multe ori sunt pe termen indelungat si presupun o observatie permanenta a bolnavului care poate avea fluctuatii in ceea ce priveste starea de sanatate. De aceea de cele mai multe ori spitalele de geriatrie dispun de saloane unde batranii pot ramane internati o perioada lunga de timp, oferindu-le o atmosfera placuta si linistita.

Mentinerea independentei

Declinul fizic si cognitiv legat de varsta poate ingreuna viata de zi cu zi pentru persoanele batrane. La un moment dat, oamenii in varsta au nevoie de ajutor de la ceilalti pentru a indeplini sarcinile de zi cu zi. In acest moment, independenta totala nu mai este posibila. Dar, cu ajutorul serviciilor de geriatrie persoanele in varsta isi pot mentine unele aspecte ale independentei.

Mediu mai sanatos si mai sigur

In cea mai mare parte din cazuri, persoanele in varsta aleg sa traiasca in unitati de ingrijire medicala, deoarece considera ca acest lucru este mai sigur si mai sanatos. Geriatria ofera solutii pentru problemele de sanatate ale celor mai varstnici pacienti, dar coexista cu celelalte ramuri ale medicinei, oferind mai mult un ajutor paliativ.

Permite ingrijirea personalizata

Intr-un spital de geriatrie, pacientii vor beneficia de ingrijiri medicale personalizate. Membrii familiei vor fi pusi la curent in permanenta cu starea pacientilor precum si de nevoile acestora. Echipa noastra promite sa va ajute sa va gestionati sanatatea generala, mentinandu-va angajati prin luarea de decizii partajate si relatii pozitive.

Va invitam in Spitalul Nostru

Saloane cu 2 si 3 paturi, in regim de spitalizare continua, asistenta medicala 24/7, personal specializat, cu competenta in servicii de recuperare medicala, geriatrie si ingrijiri paliative

Testimoniale

Oana Pelea
Oana Pelea
Read More
Un loc exceptional. O echipa exceptionala. Felicitari, Alina Ion pentru acest loc minunat. Un loc unde indiferent de boala sau varsta esti tratat cu iubire, cu atentie si ti se acorda ingrijire la cele mai inalte standarde. E un miracol ca exista un astfel de loc in Romania. Recomand din tot sufletul!
Razvan Marian Durlan
Razvan Marian Durlan
Read More
Un loc exceptional. O echipa exceptionala. Felicitari, Alina Ion pentru acest loc minunat. Un loc unde indiferent de boala sau varsta esti tratat cu iubire, cu atentie si ti se acorda ingrijire la cele mai inalte standarde. E un miracol ca exista un astfel de loc in Romania. Recomand din tot sufletul!
Nadina Rosentuler-Barnatan
Nadina Rosentuler-Barnatan
Read More
Un centru de excelenta, dotat la standarde extrem de inalte, cu personal competent, implicat si plin de suflet. O oaza de eleganta, bunatate si speranta. Fondatoarea centrului, Alina Ion, e un om incredibil, cu har si inima de inger.
Delia Caciulescu Raut
Delia Caciulescu Raut
Read More
Oameni deosebiti plini de empatie si grije fata de pacienti. Asa ar trebui sa fie toate centrele pentru batrani din Romania. Sa le acorde celor in nevoie nu numai ingrijirea fizica necesara care in cadrul centrului este exemplara, dar si suportul psihic pentru a se simti OAMENI nu povara. Va multumesc din suflet!
Raluca Vlasceanu
Raluca Vlasceanu
Read More
Buna ziua! Am ajuns cu mama, care la mijlocul lui octombrie 2018 a suferit un puternic accident vascular ischemic. Am fost bucurosi sa gasim in acest centru sali de recuperare fizica corespunzator dotate, sala de fizioterapie si masaj. Multumesc conducerii centrului pentru competenta, promptitudine, pentru valoarea umana de care dati dovada - atat de importanta pentru cei suferinzi!
Daniela Dorobantu
Daniela Dorobantu
Read More
Prin profesionalismul, dedicatia si implicarea personalului centrului, condus de un om cu calitati rare, doamna Alina Ion, ma mai pot bucura de prezenta celor doi oameni minunati si atat de iubiti din viata mea, parintii mei. Aici Minunile chiar exista! Multumesc intregii echipe pentru devotamentul demonstrat!
Adi Mohora
Adi Mohora
Read More
Perseverenta, rabdare si multa compasiune. Felicitari pentru tot ceea ce ati gandit cu mintea si sufletul pentru cei care intr-un moment al vietii devin neputinciosi. Sora mea are parte de cele mai bune servicii medicale si pentru asta, va multumesc!!
Lavinia Cristina Serban
Lavinia Cristina Serban
Read More
Bunica mea este cazata in acest centrul si pot spune ca excelenta este la ea acasa. Felicitari si sa ramaneti asa!
Tom Barnatan
Tom Barnatan
Read More
Un spital unic in tara, cu conditii, management si personal cum nu am mai intalnit, preluand cazurile cele mai grave si mai complexe. Din cate stiu eu, este singurul centru de paliatie la standarde occidentale din Romania. Iar centrul de recuperare are rezultate exceptionale. Tineti-o tot asa!
Ciotlos Laura
Ciotlos Laura
Read More
Odata ce treci pragul acestui centru iti dai seama cat de multe ai avut de castigat. Va respect pentru tot ajutorul oferit. Nu am cuvinte sa va multumesc indeajuns pentru daruirea si generozitatea voastra!
Tamara Constanta
Tamara Constanta
Read More
Standarde ridicate, profesionalism, oameni minunatii....am ramas fara cuvinte. Este de nota 10.
Cristina Niculescu
Cristina Niculescu
Read More
Imediat ce am trecut pragul spitalului am stiut ca vom gasi solutii pentru mama mea. La 2 luni dupa ce am adus-o cu ambulanta, poate merge singura, este independenta, maninca si si-a recapatat pofta de viata. Multumim echipei, medici, asistente, kinetoterapeuti, infirmiere. Tot respectul conducerii, oameni dedicati, pasionati si cu suflet mare !
Florin Popescu
Florin Popescu
Read More
Ce am vazut aici nu am intalnit in nici un camin din tara, singura comparatie pe care o pot face fiind doar cu cele vazute de mine in strainatate. Conditiile de cazare, aparatura ultra-moderna de recuperare, echipa de medici, asistenti, fizio- si kineto-terapeuti, infirmieri, care daruieste caldura sufleteasca celor in nevoie, sunt suficiente pentru a califica tot ce am vazut cu nota "10". Ferice de cei care au avut acest noroc!
Mihaela Dragomirescu
Mihaela Dragomirescu
Read More
Apreciez in mod deosebit munca si dedicatia intregului personal in recuperarea pacientilor,dar mai ales caldura sufleteasca si atentia pe care acestia o au pentru fiecare pacient.Clinica dispune de un echipament ultramodern, un ambient calduros si oameni cu suflete mari.
Angi Stanciu
Angi Stanciu
Read More
Intr-o zi, tatal meu de 75 ani, a cazut si nu s-a mai putut ridica. Intr-o saptamana ajunsesem sa ma trezesc noaptea sa vad daca mai traieste. Nu mai manca, nu se putea misca absolut deloc. Acum, dupa 5 saptamani, merge singur, are un tonus bun, este optimist si face glume. Sunt recunoscatoare ca exista un astfel de Centru si la noi in tara! Multumesc!
Gabriel Saftescu
Gabriel Saftescu
Read More
Cand pui suflet in ceea ce faci - construiesti "O tara ca afara". Ar trebui ca acest centru sa devina studiu de caz/centru de excelenta pentru sistemul de sanatate autohton.
Previous
Next
0

Paturi

0

Pacienti ingrijiiti

0

Specialisti

0

Ani de experienta

Contact

Unde suntem

Strada Cozieni, nr. 2, Oras Pantelimon, Judet Ilfov

Ne poti suna

0724 021 090 I 0724 338 881

E-mail

contact@spitalulsfantulsava.ro

SUNA ACUM
PROGRAMEAZA INTERNARE