E: contact@spitalulsfantulsava.ro
Tel: 0724.021.090, 0724.338.881

Geriatrie

Geriatria este specialitatea medicală care se ocupă cu detectarea și tratarea bolilor provocate de îmbătrânire. Astfel geriatria alină simptomele provocate de afectiuni organice, sistemice, mentale, funcționale și sociale ce afectează pe majoritatea oamenilor bătrâni.

Tratamentele de cele mai multe ori sunt pe termen îndelungat și presupun o observație permanentă a bolnavului care poate suferii fluctuații în ceea ce privește starea de sănătate. De aceea de cele mai multe ori spitalele de geriatrie dispun de saloane unde bătrânii pot ramane internanți o perioadă lungă de timp, oferindu-le o atmosfera placută și liniștită.

Geriatria oferă soluții pentru problemele de sănătate ale celor mai vârstnici pacienți, dar coexistă cu celelalte ramuri ale medicinei, oferind mai mult un ajutor paleativ, unii considerând-o medicina de familie a oamenilor bătrâni.

Cum va putem ajuta?

 

CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE ȘI ÎNGRIJIRI PALIATIVE SFÂNTUL SAVA S.R.L.

Judeţul Ilfov, oraş Pantelimon, str. Cozieni nr.2, J 23/3390/2018, CUI 39643885

C.G.R.P. SPITALUL SFÂNTUL SAVA

Spitalul Sf Sava își păstrează activitatea în regim normal și aplicăm cele mai bune măsuri de protecție: procedurile de triaj sunt stricte, măsurile de igienizare sunt drastice, astfel incât spitalul să fie un mediu sigur pentru pacienții noștri și pentru personalul medical.

Începând cu data de 23.04.2020, vom interna persoane care au fost testate COVID-19 si al căror rezultat a fost negativ.

ÎN ATENȚIA APARȚINĂTORILOR,

  • Între orele 9:00 - 14:00 informațiile legate de starea pacientițor vă pot fi furnizate la nr 0723.665.398( Recepție spital)
  • DUPĂ ora 14:00 o să revină cu un telefon medicii pentru a vă oferi mai multe informații suplimentare legate de starea de sănătate a pacientului și o să vă fie aduse regulat informații cu privire la activitătile desfășurate în recuperarea medicală.

Vă rugăm să înțelegeți situația dată și să respectați restricțiile aplicate pentru binele pacienților noștri!

Cu stimă,

Echipa Sp. Sf. Sava