E: contact@spitalulsfantulsava.ro
Tel: 0724.021.090, 0724.338.881

Despre spital

Despre noi

Centrul Medical de Geriatrie, Recuperare medicala și Îngrijiri Paliative Sfântul Sava

Fie că vorbim despre Recuperare Medicală, Geriatrie sau Îngrijiri Paliative, la Centru medical Sfântul Sava din Pantelimon, pacienții vor avea parte de cele mai bune tratamente, de cel mai bun personal medical, dar cel mai important, un tratament uman, înțelegere și cineva mereu alături să-i asculte.

Oferim tot ce e mai bun pacienților

Avem datoria morală de a oferi tot ce e mai bun părinților noștri, căci, fără sacrificiile lor, nu am fi fost astăzi ceea ce suntem. Finalul drumului lor trebuie să fie lin, fără suferințe, fără dureri, vegheat cu blândețe și înțelegere pentru problemele pe care le au. Sunt valorile noastre călăuzitoare.

Servicii medicale 24 din 24 și 7 din 7

Centrul nostru oferă servicii medicale 24 din 24 și 7 din 7, cazare de lux și 3 mese incluse, pentru pacienți adulți de toate vârstele, din orice localitate din țară sau din străinătate și indiferent de stadiul bolii.

Serviciile medicale pentru Geriatrie, Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative sunt oferite de către un personal medical experimentat, întelegător și mereu aproape de pacient.

Aparatura medicală pentru recuperare este nouă și modernă, iar cei aflați în covalescența vor avea parte de o recuperare medicală eficientă.

Cazare la standardele cele mai inalte

Am încercat să avem o abordare diferită și am reușit. Am mobilat și dotat camerele cu tot ce este necesar, pentru ca pacienții noștri să se simtă ca într-o vacanță, să nu le lipsească nimic din confortul ridicat la nivel de răsfăț.

Centrul Medical este o clădire dispusă pe trei niveluri, având saloane personalizate. Este dotat cu cele mai moderne facilități de cazare și tratament, cu aparatură de ultimă generație și personal medical specializat.

Centrul dispune de 3 ambulanțe autorizate pentru transportul pacienților. Are bucătărie proprie, cu doi maeștri bucătari și două ajutoare de bucătărie.

DE CE FACEM ASTA?

Pentru că avem ani de experiență în îngrijirea la domiciliu a bolnavilor în faza terminale și a vârstnicilor. Pentru că plângeam după fiecare dramă în fața căreia deveneam neputincioși. Pentru că avem convingerea că unii dintre seniorii noștri o vor duce mai bine lângă noi decât abandonați în propriile case. Pentru că am demonstrat că reușim să redăm mobilitatea după ani de zile. Pentru că iubim oamenii și-l iubim pe Dumnezeu.

Clienti multumiti

Recenzii

Oana Pellea testimonial
Un loc exceptional. O echipa exceptionala. Felicitari, Alina Ion pentru acest loc minunat. Un loc unde indiferent de boala sau varsta esti tratat cu iubire, cu atentie si ti se acorda ingrijire la cele mai inalte standarde. E un miracol ca exista un astfel de loc in Romania. Recomand din tot sufletul!

Oana Pellea

recenzie Razvan Marian Durlan
Daca statul ar face cat a facut Alina Ion inclusiv cu acest Centru - cel putin unul in fiecare judet daca ar face, Romania ar fi astazi o tara sanatoasa la cap, dar si la suflet si la trup in acelasi timp. Cautati sa o cunoasteti voi personal ca sa puteti intelege mai bine care este adevarul din spatele cuvintelor.

Razvan Marian Durlan

recenzie Nadina Rosentuler-Barnatan
Un centru de excelenta, dotat la standarde extrem de inalte, cu personal competent, implicat si plin de suflet. O oaza de eleganta, bunatate si speranta. Fondatoarea centrului, Alina Ion, e un om incredibil, cu har si inima de inger.

Nadina Rosentuler-Barnatan

Cum va putem ajuta?

 

CENTRUL MEDICAL DE GERIATRIE, RECUPERARE ȘI ÎNGRIJIRI PALIATIVE SFÂNTUL SAVA S.R.L.

Judeţul Ilfov, oraş Pantelimon, str. Cozieni nr.2, J 23/3390/2018, CUI 39643885

C.G.R.P. SPITALUL SFÂNTUL SAVA

Spitalul Sf Sava își păstrează activitatea în regim normal și aplicăm cele mai bune măsuri de protecție: procedurile de triaj sunt stricte, măsurile de igienizare sunt drastice, astfel incât spitalul să fie un mediu sigur pentru pacienții noștri și pentru personalul medical.
Personalul medical este testat periodic conform legislației in vigoare.

Începând cu data de 23.04.2020, internăm persoane doar cu testul Real Time PCR negativ realizat cu maxim 48 h înainte de data internării.
Nu realizăm testarea la internare, ci doar la externare cu 48 h înainte.

Vă rugăm să înțelegeți situația dată și să respectați restricțiile aplicate pentru binele pacienților noștri!

Cu stimă,

Echipa Sp. Sf. Sava