Conditii la externarea din Spitalul Sfantul Sava

Externarea pacientilor in cadrul Spitalului “Sfantul Sava” se face in ziua stabilita de comun acord cu medicul curant sau medicul de garda cu acordul directorului medical intre orele 12:00 – 16:30, de luni pȃnă vineri. Sȃmbăta şi duminica nu se fac externări. În cazul în care externarea se face mai târziu de orele menționate, se va achita contravaloarea unei zile de internare. Externarea pacientului se face doar în prezenţa aparţinătorului conform contractului de internare.

Fiecare pacient primeste la externare:

  • Bilet de iesire din spital
  • Scrisoare medicala
  • Reteta medicala
  • Recomandari privind controlul medical, conform indicatiilor medicului curant, dieta si efortul fizic

Externarea la cererea pacientului (sau a familiei, pentru pacientul fara discernamant) este posibila doar pe semnatura acestora

Sunt externati disciplinar bolnavii recalcitranti, care refuza tratamentul sau comit acte de indisciplina. Deasemenea determina externarea disciplinara actele de violenta (verbala si fizica) impotriva personalului sau a celorlalti pacienti realizate de bolnavi sau de catre aparttinatorii acestora. Externarea disciplinara se poate pune in practica numai in cazul in care viata pacientului nu este pusa in pericol.

Au scris despre serviciile Spitalului Sfantul Sava :

Imagini din cadrul spitalului nostru: